A Magyar Rádió szilveszteri kabaréjába nem engedték be azt a jelenetet, amely egy elképzelt André Goodfriend-Vida Ildikó találkozót dolgoz fel – írta a Facebookon Varga Ferenc József humorista.

Varga aztán ugyanott közzétette a jelenetet, és azt írta mellé:

Előzetes a Szilveszteri Rádiókabaréból... illetve nem! Ezt a jelenetet ugyanis felvenni sem engedték – tudjuk, milyen okokból. Mindenki retteg, félti az állását, egyedül én vagyok olyan hülye, hogy vicces, politikai vonatkozású számokat írok. És hogy ne menjen kárba, megkértem Vida Péter és Aradi Tibor barátaimat, vonuljunk félre, és olvassuk össze a jelenetet, ami André Goodfriend a NAV-nál tett látogatását örökíti meg. Közönség nélküli, telefonos rögzítés, de talán sokakhoz eljut. Ha tetszett, lehet "thumbolni" (=lájk) meg osztogatni.

 

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Nocsak!Pedig a napokban azt olvastam,hogy Orbán örül a szólásszabadság minden megnyilvánulásának,mert azt saját sikerének tekinti. Vagy megint erősen füllenteni méltóztatott?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Le kellene adni így is úgyis röhejes amit csinálnak! Húzzák az időt,maszatolnak hazudnak.
Strong
a paródián csak mi röhögünk Magyarok,
az eredetin meg az egész világ röhögött...

Tehát azt gondolom én is mint sokan mások...a szilveszteri kabaréban elég lenne leadni az eredetit...
zöldszem
Miért? Van valamelyiknek Kossuth díja? Ma már ez elég erős kritérium, hogy a közmédiában szerepelni lehessen. O pardon, ez sem mindenkire vonatkozik.
36
@zöldszem: A Kossuth díj, meg a Köztársasági Érdemrend, az ma nagy nemzeti díj. Nekik már dolgozni sem kell. Mint pl. Ákos, akinek a számaitól a falnak megyek, olyan sötét világot festenek. De, akiket letiltottak, azok Karinthy gyűrűsek. Az meg már, nem nagy nemzeti.
36
Megint Kádári attitüd. T.T.T.=Támogatott. Tűrt. Tiltott.
Borzasztó.
mariaberta
Letiltották, ami nem baj, mert így sokkal többen hallották, látták, mert megnézték itt az interen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.