Koncz Zsuzsa énekesnő az ATV Start Plusz műsorában arról beszélt, hogy tudomása szerint a közszolgálati médiában névsorok vannak arról, hogy kik azok, akiket nem kell, nem lehet behívni a Magyar Televízió és a Magyar Rádió műsoraiba.

A Kossuth-díjas énekesnő szerint ez lehet a magyarázata annak, hogy őt 2010 óta nem hívták a közmédia adásaiba, bármi történt is vele.

Év elején Koncz Zsuzsa perrel fenyegette meg a köztévét, miután az m3-as csatornája az ő tudta és beleegyezése nélkül használta fel arcmását a reklámkampányához.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nekem nagyon tetszik a hangszíne, s az Illés zenekarral közös számait szívesen hallgatom! Hát még akkor, amikor Cipővel lépett fel közösen!!!Egy előadó művésznél miért nem csak a tehetség számít?! Ha a Fideszes nagy gyűléseken fellépett volna, másképpen ragyogna rá a narancssárga napocska is, mint az ufókat váró, kör közepén álló ifjú férjnek?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@nemkati: :) Imádom, amikor a zsűrinek felakad a szeme! :)
A hölgy produkciója nem semmi! Én majd egy húszassal kevesebb vagyok,
de ezt nem tudnám produkálni.
nemkati
@m.macskosz: Tegnap este véletlenül akadtam rá. Nem sokan képesek ilyesmire 80 felett. Én is csak reménykedek, hogy akkor még legalább úszni tudjak, mint a Zsuzsa mamája. :)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 11:44 Nem láttam az interjút, de kötve hiszem, hogy a Koncz Zsuzsa panaszkodott volna. Egyszerűen tényeket közölt.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Hát igen... mert a téntek azok mkacs dolgok...főleg hogy ha azt a tévében mondjuk el úgy, hogy azt egyébre is fel lehessen használni vagy másként is lehessen értelmezni.
nemkati
@m.macskosz: Ja, emlékszem, amikor befutott Susan Boyle, döbbenetes a hagja is, a tehetsége, és az, hogy a semmiből, a főzőkanál mellől lett énekes sztár! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.