Helric Fredou volt az az egyik francia rendőr, akit megbíztak a szatirikus hetilap székházát ért merénylet kivizsgálásával, továbbá az egyik feltételezett elkövető családtagjának kihallgatásával.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kihallgatja, majd megirja a jelenteset, de mar nem adja oda a feletteseinek. Egyaltalan MEGVAN az a jelentes? Es ha igen, mit tartalmaz?
Ha volt erosen, hogy lehetett ilyen magas beosztasban, ILYEN munkahelyen, ahol nem rozsaillatu keszkenoket kell beszegni, hanem gyilkosokat, rablokat kell uldozni.

Ahogy iteo irta, "Mese habbal"... NEM HISZEM EL, tul sok a veletlen, es mindegyiknel az onkezuseget bizonygatjak...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Csizmás Kond: Nekem teljesen mindegy kinek kedveznek, de azt várom el a rendőröktől,hogy aki gyilkol azonnal lőjék le.
Nil
Talán megértette hogy nincs igaza - rájött az igazi okokra - csak nem merte vállalni
verőce21
Ennek az ügynek a szálai olyan mélyen gyökereznek a társadalomban és a politikában, hogy az "igazi tettesek" soha nem kerülhetnek elő.
nezelodo
wagabund
"Miket fog mondani a bíróságon?"
Huszonöt éve szerintem ugyanez vezérelte a kárpátok géniuszának kivégzőit is. Mi történt volna ha bíróságon nevesítették volna az ő ötleteit is túllihegő feltörekvő diktátor palántákat? Ez általánosságban igaz minden diktatúra működésére, de nem érzékeli a csúcson lévő a veszélyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.