A Facebook-on üldözi a betörőt a háztulajdonos Karlsruhe – Mit csinál egy német háztulajdonos, ha a térfigyelő kamerája lefilmez egy betörőt?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Az emberi jogok nem a bűncselekmény védelmében vannak.
Emberi jog megilleti a bűnözőt, hogy emberségek körülmények között tartsák fogva, hogy ne verjék agyon, hogy ne kínozzák.
De az elfogása miatt fényképét körözni, amikor a gyanú bizonyítva - ez nem az emberi jog megsértése, hanem ellenkezőleg az emberi jog, a tulajdon védelmének jogossága.
Szerintem.
sokanvagyunk
A rendőrség is az engedélyére várt? :)
Főlökött
Ez megint egy Blikk - csúsztatás - átvágás.

Mivel a tulaj körözést nem tud kiadni, és a készült kép a saját tulajdonú ingatlanjában készült, így a tulaj semmi féle-fajta bűncselekményt nem valósított meg. Tudni akarta a neten keresztüli adatszerzése során, ki az elkövető, hamár az erre szakosodott szervezet nem lépett az ügyben.
A saját ingatlanjaim is be vannak kamerázva és semmi sem tartana vissza, hasonló ténykedéstől, ha a nyomozó szervezet nem végzi rendesen a munkáját. Ha pedig előbb találom meg az elkövetőt, jogosan kérhetek kártérítést, a hanyag - felületes munkavégzés tekintetében :)
Mindezt 8 betörés után állítom, a 9. érdekes módon, általam felderítésre került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.