Budapest – Egy húsz évvel fiatalabb nő mellett keresi a boldogságot Hajós András (46)! A zenészt sikerült is lefotóznunk új kedvesével, amint péntek reggel a lány lakásáról indultak el. A Heti hetes korábbi sztárja közben házasságban él két közös gyermekük édesanyjával. Mint megtudtuk, az a kapcsolat inkább hasonlít már barátságra, mint szerelmes viszonyra, de két gyermekük miatt nem válnak el, nem költöznek szét. Felesége tudja, hogy szeretője van Hajósnak, és el is fogadja ezt az állapotot.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Már majdnem kezdtem megkedvelni Hajóst...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A felesége nagyon okos és családszerető nő, a gyerekeket nem teszi ki a stressznek.
Megvárja míg a láng elalszik utána ő is keres egy kalandot és szent a béke.
ila51
Biztosan megunnánk mi is állandóan a kalácsot...:)
profon
Majdnem írtam valami durvát, aztán rájöttem, hogy csak az irigység beszélne belőlem !
Senara
Ezt is fogjuk Gyurcsányra ... kiragadva az idetartozó idézetet " Akinek kétszobás lakása van, az általában megérdemelne hármat, akinek három, az négyet, akinek négy, az egy családi házat. Őőőő... ...Akinek öregedő, öregecskedő, öregeskedő?.öregecskedő felesége van, az fiatalabbat, akinek rendetlen gyereke van, az rendesebbet. Persze, hogy megérdemelné!"------:-)))
profon
Nagy Bandó is cserélt. Nem is akárhogyan :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.