Paolo Liarbo egy belvárosi pizzéria tulajdonosa, több mint két évtizeddel ezelõtt döntött úgy, hogy hátrahagyja Firenzét, a reneszánsz bölcsõjét és Magyarországon folytatja az életét. – Az akkori barátnõm nyíregyházi volt, ezért költöztem ide. Családi okok miatt 2001-ben ugyan visszamentem Olaszországba, de már öt éve, hogy újra itt vagyok és itt is maradok – kezdte a beszélgetést Paolo, aki hozzátette, hogy kezdetben egyáltalán nem ismerte a magyar nyelvet, és ahogy õ mondja, az utcán tanulta azt meg. – Tudtam, hogy Nyíregyházán nem kapható igazi olasz pizza, ezért mielõtt visszatértem volna ide, megtanultam Olaszországban a mesterségét és itt nyitottam is egy pizzériát – folytatta. – A tésztát mindig én nyújtom, formát nem használok, csak a kezemmel alakítgatom. Hogy milyen az igazi olasz finomság? A tésztája vékony, mozzarellát használok és nem sajtot, minden feltét friss és a legfontosabb, hogy a hozzávalók eredeti olasz alapanyagok – tette hozzá.
Paolo és az igazi olasz pizza
Forrás:
nyiregyhaza.hu
Feltöltő: NyíregyházaHu
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Kapcsolódó cikkek
Népszerű az Interneten
Itthon
- 2024. April 26., 21:21
Keményen nekiment az Orbán-kormánynak az egészségügyi szakértő – Azt sem tudják, hol áll a fejük
Itthon
- 2024. April 26., 21:43
A kínai rendőrökről kötött szerződések után kutakodott Hadházy Ákos
Itthon
- 2024. April 26., 21:42
Donald Trump Orbán-dicsőítő videóüzenete egymilliárdnyi adóforintunkba került a CPAC-re
További ajánlatok
Itthon
- 2024. April 26., 10:15
A bicskei pedofil bűnöző kilenc áldozata kapott kártérítést
Szórakozás
- 2024. April 26., 07:58
Rubint Réka szakértett: Kubában a celeb szerint nincs mélyszegénység, folyt a rum, nyitott kabriókban utazott – Az ENSZ nem így tudja
Itthon
- 2024. April 26., 07:12
Döbbenet, milyen fordulat áll be ma az időjárásban
Új hozzászólás