Véres bosszút álltak az indiai diáklány megerőszakolásáért, pedig a hatóságok már lezártnak tekintették az ügyet. Az emberek úgy döntöttek erőszakkal fizetnek az erőszak ellen.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Megérdemelte! Ha a törvény nem szolgáltat igazságot másoknak kell megtenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@36: Tudod milyen rövid eljárások lennének...
36
@papa.49: Legalább nem kotlanának a nyomozati szakaszban sem. Van már annyi rendőr+autójuk, hogy tessék az egyenruhásoknak is nyomozni. Az első és másod fok meg maradjon csak a bíróságon. A megyei ügyészhez meg lehetne kegyelemért folyamodni. Azért vannak az ügyészségek.
Az abszolút szociopaták, csak menjenek szépen a másvilágra. Ne grasszáljanak kint az utcán.
papa.49
@36: A baj az hogy létszám nagy része ,,gyorstalpalón,, végzett így fingja sincs a nyomozásról, meg próbarendőr...Azok meg akik értettek is a nyomozáshoz már régen nincsenek állományban...
36
@papa.49: Nem szándékom a rendőröket megbántani, már csak azért sem, mert manapság Magyarországon naponta az életüket teszik kockára. A fene sem tudja, hogy éppen milyen őrültel, vagy alljas bűnözőkkel kerülnek szembe. Ráadásul fel vannak fegyverkezve. Ha a környezetemben szétnézek, van 4 rendőr ismerős. Szakközepet végeztek. Egy hölgy közűlük, csak az irodában ül és papírokat írkál, tesz ide oda. Három férfi pedig, járőrözik nap mint nap. Hát. Igen. Bár nem értek hozzá, de bizonyára az oktatásukat kellene megváltoztatni.
csa-csa
@1magyar: legteljesebb egyetértésem!!!
1magyar
@csa-csa: Valahol ma is olvastam, hogy Indiában a tömeg a börtönből kivett egy rabot és meglincselt.
Nem semmik ezek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.