Egy kisgyerek pizsamában sétálgat – erről értesítette vasárnap hajnali 2-kor a soproni rendőröket egy baráti társaság. A járőrök a riadt kisfiúhoz siettek, aki nevét és lakcímét először nem tudta megmondani nekik – írja a police.hu.

Ezután a rendőrök kabátot adtak rá, védőitallal kínáltak, majd a helyi kórház gyermekosztályára szállították. Az elsődleges vizsgálatok után a 4 éves kisgyermek sírva panaszolta az intézkedőknek, hogy nagyon megijedt egyedül az éjszakában. Az is kiderült, hogy nagyszülei lakásából szökött meg.

A kisfiú végül a nevét is elárulta és édesanyja érkezéséig barátságot kötött a rendőrökkel.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Szerintem mindez nem történt volna meg, ha a nagyszülők bezárták volna a lakást, így a kisfiú nem tudott volna kimenni az éjszakába!
Még belegondolni is szörnyű, hogy nagyobb baj is történhetett volna!
Mint szülő, elborzadva olvasok ilyen cikkeket!!
Desischado
Egyetértek, a nagyszülők hol voltak?! Én is azt mondom/sóhajtom, hála az égieknek, hogy nem lett nagy baj! Remélem, a szülők észnél lesznek, és a nagyszülők is okulnak az esetből!
mate03
@Desischado: Hát!? Nem szerettem volna a nagyszülők helyében lenni! Engem biztos elvitt volna a beteg szívem!De ekkora felelőtlenségre nincs mentség!
Desischado
@mate03: Én sem! És én is agyvérzést kaptam volna, az biztos! De nem értem, nem tudják, hogy egy kisgyerekre száz szemmel kell figyelni?! De hála az égnek, nem lett baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.