Úgy tűnik, még el sem vált, máris új barátnőre tett szert Habony Árpád. Orbán Viktor stratégiai tanácsadója ráadásul egy hozzá képest tizenhét évvel fiatalabb kosárlabdázó lányba szeretett bele – derítette ki a Blikk.

Pár napja felbukkant egy kép Habonyról, amin Londonban látható egy szőke hölgy társaságában. A fotón épp a Bentley’s nevű, meglehetősen elegáns étteremben fogyasztják közösen uzsonnájukat. Időközben az is kiderült, hogy Habony Árpád mostanában többször is elment szurkolni az amatőr női bajnokságra az egyik ott játszó kosárlabdacsapatnak. A Blikk információi szerint legutóbb egy Tatabánya–BEAC mérkőzésen sikerült lekapni Orbán jobb kezét, ráadásul Vajna Tímea és Andy Vajna társaságát élvezte a lelátón, miközben szurkolt a lánynak. Habony a lapnak annyit mondott, hogy a magánélete nem tartozik rájuk, valamint ne írjanak le „hülyeségeket”.

Tizenhét évvel fiatalabb kosárlabdázó Habony új szerelme

Forrása: blikk.hu

A lapnak többen is megerősítették, a tanácsadó már túllépett azon, hogy nem tervei szerint alakult a házassága Kapócs Zsókával. Az egyik kosárlabdás csapattárs azt mondta, nem szeretne a témában nyilatkozni, mivel közeli barátnője az érintett lány. Vajna Tímea a lap kérdésére úgy reagált, hogy addig nem akar mondani semmit az ügyről, amíg nem beszélt férjével, Andy Vajnával. Habony feltételezett szerelme a megkeresés után törölte Facebook-oldalát.

Habony Árpád és Kapócs Zsóka házassága egy éve ment tönkre. A színésznő azóta már újra párkapcsolatban él egy üzletemberrel, ennek ellenére még mindig nem mondták ki hivatalosan a válást, mivel egyikük sem jelent meg a bontópereken.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ezek az orbánkormány ránktelepített terroristái!-korrupt szemetek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bakegya: Tudod lehet hogy most sokan hülyének néznek, de LEGYEK INKÁBB SZEGÉNY!!!
bakegya
@papa.49: ha nem Te mondanád,el se hinném!!!-az én legjobb barátom is ugyan ezzel a rövid mondattal tesz helyre,ha valamin háborgok-és ez a bölcselet nagyon meg tud nyugtatni.
AKI MEGTANULT SZEGÉNYEN ,DE GAZDAGON ÉLNI AZ MAGA A szabadság!!!
Cicamama55
Engem nem érdekel, akár háremet is tarthat, ez csak arra jó, hogy csámcsogjanak rajta. A lényeg, hogy egy ingyen élő, csaló, amolyan semmit tevő kavarógép, kiskirály! Na ez az ami érdekel és ba...a a csőrömet, s még akkor finom vagyok és nőies!
Desischado
@Horizont: Kiskamasz voltam, mikor elkezdtem ezen művekkel ismerkedni, és lenyűgöztek! sose felejtem el, hogy például Moliére Fösvény-ébe annyira belefeledkeztem, hogy észre sem vettem, hogy bejött a tanár és olvastam tovább, és vihogtam! Se hall se lát Dömötör módjára! Egyszer csak arra riadtam, hogy a tanárnő ott áll a padomnál, és néz. Le is izzadtam, de szerencsére megúsztam egy szóbeli intéssel. A nagy mákom az volt, hogy a magyar tanárom előtt buktam le! Később, mikor mentem bocsánatot kérni, amiért így elnéztem az órakezdést, megdicsért, amiért ilyeneket olvasok. Örök hálám neki és anyumnak, mert ők szerettették meg velem az olvasást!
Amúgy meg igazad van, az internet nagyon időigényes, de én olvasok is, mert nem tudok nélküle meglenni, igazi, mindenevő könyvmoly vagyok!
bakegya
@Horizont: bocsánat,de kíváncsiskodtam-miről beszélgettek-a könyv nálunk is az élet sója volt és marad is-egy éves focimeccs bérletért se tenném le azt amit most olvasok-jó hallani hogy ti is olvasó emberek vagytok.@Desischado: D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.