Lehet facelift, de más is

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Ramadan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ramadan
Lehet, hogy arcimplantátum, nem volt ilyen magas arccsontja régen.
Zwei
@arisztotela:)
talán vaj volt a füle mögött?!:D
Ramadan
Neki nincs, csak Pittnek, gaz csábító:)
ugyeugye
hú wase - ma se néztem egyik füle mögé se... :)))
nanena
Van aki bulvárbohóc a sikerért, a pénzért, van aki fogyókúrázik, van aki plasztikáztat. Kell mindig egy ok, hogy a bulvárlapok címlapján legyen.
furfang
Mindig megdöbbenek ilyeneken, meg hogy Ördög Nóra kivel feküdt le,van akit ezek a dolgok érdekelnek? Meg hogy műtik a Norbit? Az más, ha gyűjteni kell nekik, de csak úgy, mint "érdekesség" hát siralmas.
huebschen
Amíg kilóra kell a cikkeket gyártani a bulvárlapoknál robotoló munkásoknak, addig ne várjatok mást.
kiwi
@ugyeugye: :D
én már nem is akartam írni a mai "hogyan írjunk cikket a semmiből?" cikkre semmit, de azért örülök, hogy tartod a frontot helyettem :)
kiwi
@huebschen: én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez az egyetlen módja az olvasó kiszolgálásának. ezek a luficikkek hosszútávon megbosszulják magukat: az olvasó beazonosítja a nevet ("ja, ez az a hely, ahol a cím mögött nincs tartalom?"), és menekül, amerre lát.
drg
nekem a térdemen van egy vágás, az nem érdekel senkit?!
huebschen
@kiwi: Így van. De lesz ennek vége vmikor? Vagy ez már életünk velejárója marad?
Ramadan
@huebschen: Egy ilyen cím alapján egy ivarérett személy el tudja dönteni, rákattint-e:), ha igen, akkor jön, aminek a jönnie kell: a bulvármocsok!
Macsi
@Zwei: neki inkább polc volt a füle mögött

bocs, ezt nem hagyhattam ki

Macsi
Arisztotela.. rosszul emlékszem, vagy kiskorában tényleg moncsicsifülei voltak?
Zwei
@drg:)
tuti "polckorongod" vót, csak kiszedték a könyveket:D
Macsi
@kiwi: hmm... ez most miért lufi?

Én azt unom, hogy minden színésznő odaát olyan veszettül tökéletes. És bizony, kicsit hízeleg a májamnak a tudat, hogy nem gyárilag ilyenek... a többség.
szerintem ezzel a véleménnyel jó pár nőci egyetért
ugyeugye
kiwi ma, 13:28 – válasz erre
Vérszerződést ugyan nem kötöttünk, de megegyeztünk, hogy ott leszünk a szeren és figyelmeztetjük egymást :)
Ramadan
@ugyeugye: hé, Évkati, ez a hír Angelináról nem a Kant összesről szól, vigyázz, balra fent 9 óránál! Így?:)
Zwei
@arisztotela:D
Macsi ma, 14:30 – válasz erre
@Zwei: neki inkább polc volt a füle mögött

bocs, ezt nem hagyhattam ki

na játod, csak a macs bojondót vejem:D
én pejig tak odapöccintettem a "dokinak":P
kiwi
@Macsi: azért lufi, mert nem szól semmiről. angelina jolie-nak van egy heg a fule mogott. es?? komolyan, most ezt eszre kell venni??

nem hiszem el, hogy nem erzitek at a dolog kisszeruseget. vajkalas, kutakodas, apro hibak, tokeletlensegek keresese, hogy aztan kibeszelhessuk, mi csunya, kover, pattanasos es rosszindulatu olvasok, hogy a sztarok is emberek... ez annyira ..... nem talalok sajnos jobb szot a kisszerunel es a pitinel. (zarojelben jegyzem meg, aki elegedett magaval, annak eszebe nem jut, hogy masok tokeletlensegen elvezkedjen)

@ arisztotela: nem gondolom, hogy Kantig kellene elmenni, hogy valodi es erdemleges megbeszelheto temat talaljunk
Macsi
Nos, ha valaki abból él, hogy tökéletesen néz ki, akkor vállalja azt is, ha a praktikái is érdeklik az embereket. Ez nem rosszindulat, csupán pszichológia. Hasonló ahhoz, mikor a ropi modell miatt azt veszed észre, hogy a lányod anorexiás
kiwi
@Macsi: nem, nem, nem ertesz. elbeszelunk egymas mellett. nem arrol van szo, hogy ki vallal mit. arrol van szo, hogy "az vagy, amilyenek a gondolataid"

arrol van szo, hogy NE ALACSONYODJUNK mar le odaig, hogy masok hibain csamcsogunk. nem tudom sajnos ezt erthetobben leirni.

az anorexias lanyok nem a celebek miatt anorexiasak, hanem azert, mert otthon a nevelesben, csaladban nagyon nem volt rendben.
Ramadan
@kiwi: Kedves Kiwi, világért sem harcolok veled, csak kérlek, gondold végig a bulvárhírek értelmét. Ha naponta végignézed a propeller topjait, mit látsz? Első helyen a lokálsl érdekeket érintő témák (szmog, gáz), vagy a gyilkosságok, ezután következik a sztárbulvár. A kulturális, külpolitikai, egészségügyi témák hátul kullognak. Tegyük fel, ennek oka az emberek lebutulása. Vagy valami más, A régi közösségekben átjártak egymáshoz, és elmesélték, mit tudnak az utcáról, a faluról, stb. Ez megszűnt, elszigetelten élünk, ezért van hatalmas igény arra, hogy mindenki által ismert emberekről állandó hírek érkezzenek. Ezt lehet utálni, de betiltani nem lehet, mert az cenzúra, elitizmus, a liberalizmus halála lenne. A sajtó igényeket szolgál ki, nem népnevel, ez lehet, hogy primitív, de legalább nem übermentsh törekvés. A bulvárt még az ötvenes években sem tudták visszaszorítani.
kiwi
@arisztotela: nem kell harcolni, elég, ha vitatkozunk

nem a bulvárhírek ellen vagyok, sőt. bulvárt szoktam én is olvasgatni, érdekelnek a hírességek, mint emberek, sőt, az is, hogy mi történik velük (bizonyos hírértékig). nem akarom a bulvárt mint olyat betiltani, ezt bárki igazolhatja, aki ismer engem. de. van egy bizonyos szint, ami alatt elkap az idegbetegség. (ami mondjuk kár, mert ugye minek húzom fel magam.) Ez a szint szerintem könnyen érezhető, de mivel még mindig elbeszélünk egymás mellett, próbálom megfogalmazni. (Évikati és ugyeugye érzik ezt a szintet)

A bulvár szintet a hírértékkel lehet leginkább összefüggésbe hozni. Elnézést az iskolás módszerért, de nem tudom ettől egyszerűbben illusztrálni.

Interjú Angelina Jolie-val (magas hírérték, persze függ az interjú tartalmától)
Angelina Jolie megcsalta a férjét George Cloonyval - (hírérték 5)
Angelina Jolie újabb tetkót varratott magára - (ez már elég uncsi, annyi van már neki - hírérték 2)
Angelina Jolie nagyon szép nő, képekkel - (hírérték 0) - ezt a cikket azért gyártották, mert nincs hír, de szép képek vannak benne, elmegy
Angelina Jolie füle mögött heg van - tipikus hírkreálás a semmiből, amikor nincs mit írni, ezért nézzünk egy fotót, és találjunk ki hozzá f.ságot. csámcsogjunk rajta, mert az olvasó olyan nyomorult, hogy ettől fogja majd jobbanérezni magát (hírérték mínusz 3)

de a kedvenceim csak most következnek, amiknek a femina nagy szakértője:

Az ujját szopta a holtrészeg Beckhamné - Kínos fotóval
Iszonyúan torz arcával sokkol az egykori szépség
Ijesztően torz banyává műtötték a vén hírességet
Püffedt arcú hájtömeggé hízott a sármos színész

ez már nemcsak hogy hírgyártás, mínusz hírértékkel, de ráadásul nyíltan rosszindulatú, aljas és fröcsögő. a bulvár legalja. szerintem.

ha ezek után sem értjük egymást, akkor feladom :)
Zwei
@kiwi:)
nagyon igazad van!!!
vajh, hol lehet azok értelmi szintje, akiket ez komolyan érdekel?!:$
persze, tengeralattjáróból is lehet nézelődni holmi risszrosszkóppal:D
Ramadan
@kiwi: sose add fel:)
akkor még mondok valamit, a bulvár jelenleg világviszonylatban egy szappanoperaszerű tendencia felé halad. Ezt maximálisan az olvasók diktálják. Mit értek ezalatt? Amerikában 2005 óta az 52 hétből átlagosan 40-en angelina, jennifer vagy pitt volt címlapon. Próbálkoztak ők a másokkal, mint Katie Holmes és társaik, csakhogy zuhant az eladás. Ilyenkor mit csinálnak? Jó esetben keresnek egy heget, rossz esetben kitalálják, hogy angelina terhes, nem terhes, elvetélt, válnak, tököm tudja, lényeg, hogy legyen következő epizód. De nem ez a bulvár alja, azt elérték az ötvenes években, amikor oda eszkalálódott a tendencia, hogy csak kettős gyilkosságokkal lehetett lapot eladni. Viszont ez magától megfordult, közönségigény alapján, mert pozitívabb hírekre vágytak.
Úgyhogy ha sokan fogják utálni, amit te, akkor eltűnik:)
kiwi
@arisztotela: igen, ebben igazad van, csak akkor fog eltűnni, ha nem lesz rá igény.

Szerencsére ezek a fajta 0 és mínusz hírértékű cikkek nem topnézettségűek a Propelleren, és nincsenek ott a toptémák között sem, amit annyira szeretnek kibeszélni. Ezért sem érzem szükségét a jelenlétüknek.
latorkuvasz
kár ezt vitatni, ez az írás kettes alá

és olvasók diktálják? akkor javaslom felejtsünk el mindent, és csináljunk pornót...

kiwi
@latorkuvasz: ja, épp az jutott nekem is eszembe, hogy attól, mert a legtöbben pornós weboldalakat nézegetnek, attól nem kell mindenkinek pornót gyártania.

@arisztotela: be kell lőni a célközönséget, és ahhoz mérten gyártani a híreket. akinek feminás közönség kell, az írjon feminás hányadékokat. kölcsönhatás van: nemcsak az olvasó igénye alakítja a lapot, ha nem az újság is alakítja az olvasóbázisát. (már az összetételét, nem az egyes embert)

latorkuvasz
@ugyeugye: és a frizuránkat még nem is láttad!
ugyeugye
@latorkuvasz: @arisztotela: és még a polckorongjaitokat sem :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.