A magyar származású színésznő jól megérdemelt szabadságát tölti Mexikóban. Ahhoz képest, hogy 62 éves, egész jó formában van!

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Macsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Ma már egy 62 éves nő nem anyóka, nénike. A mentalitás és a fiatalos öltözködés, a fodrász, a kozmetika, az ápoltság műtétek nélkül is fiatalít.
Én sem nézek ki annyinak:-D.
Ramadan
@Evikati: Helen Mirren pölö negyon csinos, és biztos nem feküdt kés alá, nem az a fajta, a legszebb hatvanas pedig Deneuve, aki szexisebb egy csomó fiatalnál (bár nyilván nincs jó alakja, mert elég kövérke:), és ő már 66
Evikati
@arisztotela: Sokan vannak de a példáid is igazolják, hogy ma már nem azok az öreg, fekete, fejkendős nénikék a 60-70 évesek, akik régen. Én emlékszem egy vidéki rokonomra, akit gyerek fejjel nagyon öregnek gondoltam. Később kiderült, hogy 40 éves volt, de bondoros, dauerolt haj, rossz, előnytelen öltözet és már nem is tudod megsaccolni a korát. Persze a genetika is sokat számít. Az én arcom ráncos, mert az anyukám is nagyon korán ráncosodott. Szoktam magamra mondani:" Elöl múzeum, hátul líceum!":-D
Evikati
@arisztotela: Minden nap csinálom, sajátos módszer. Sokat beszélek és nevetek:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.