Az RTL Klub tehetségkutatójába, a Hungary's Got Talentbe jelentkezett Rékasi Károly és Détár Enikő lánya is, a 26 éves Rékasi Eszter. A produkció kifejezetten rosszul sült el, ennek kapcsán szólaltatták meg Détár Enikőt.

A színésznő a Fókusznak elmesélte: személyesen ő vitte el a válogatásra a lányát, de kérésére be sem lépett az épületbe.

Nem úgy élem meg, és hál'istennek, ő sem, hogy micsoda kudarc ez az életében

- mondta.

Détár arról is beszélt: Eszter Amszterdamban tanul, éppen tart a vizsgaidőszaka és Phd-ra készül.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Nagyon rossz volt a dalválasztás.Talán ha magyarul énekelt volna,esetleg a nézők is élvezhették volna,nagyobb szimpátia tapssal más lett VOLNA a zsűri véleménye is. De hát ha a volna ott nem volna!
KERKA
Ez a mentegető mese a nyilvánosságnak szólt. A valóság pedig az, hogy ezt a vereséget a lány a büdös életben nem heveri ki.
beacska1
Akkor jó! Ha phd-ra készül, akkor bizonyára okos nő, a munkájában megtalálja a boldogságát, megcsinálja a karrierjét. Az ének és a tánc remek hobbi!
KERKA
@Horizont: két önző művészembert akartál írni ugye? mert mindegyik a saját életével/kapcsolatával van elfoglalva, a saját karrierjét építgetve. Nehéz úgy a gyereknek helytállnia, ha az újságok tele vannak a felmenők magánéletének a kiteregetésével.
Ahogyan olvastam, a Karinak sem volt véletlen az a csúnya motorbalesete. Éppen egy kiadós veszekedésből távozott. Nehéz így élni szülőnek-gyereknek egyaránt. Nincs meg a biztos családi háttér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.