Két hónappal ezelőtt az éjszaka kellős közepén mentő vitt kórházba gyomorvérzéssel. Akkor majdnem elpatkoltam – idézi fel az esetet a tévés személyiség a Bestnek adott interjújában, amelyet a Blikk szemlézett.

Hozzátette: ekkor éppen zaklatott időszakot élt. "Sokat dolgoztam, stresszes voltam, nyár volt, meleg, nem jártam masszőrhöz, nem jártam tornázni, teniszezni, szedtem a fájdalomcsillapítókat, mert fájt a hátam" – mondta Havas Henrik, aki a fájdalomcsillapítónak tulajdonítja a gyomorvérzést.

Gyomorvérzése volt, majdnem meghalt Havas Henrik

"A legnagyobb baj, hogy a patikákban nyakra-főre, recept nélkül adják a nagyon erős fájdalomcsillapítókat, anélkül, hogy elmondanák, szedjünk mellé gyomorvédőt. Egyszer csak hajnali kettőkor arra ébredtem, hogy dől belőlem a vér. A gyógyszer kimarta a gyomromat" – emlékezett vissza Havas.

A Tanár urat szerencsére, nem kellett megoperálni, összekapcsolták az eret, ami szétnyílt, másnapra jobban lett, de megfigyelésre öt napig bent tartották.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Minden gyógyszer mellett ott a melléklet, amit el lehet olvasni.
Ha vényköteles lenne a fájdalom csillapíó, akkor is szedné nyakra-főre, mert egyszerűbb és könnyebb, mint orvoshoz fordulni. Fel is háborodna, ha az orvos nem írná ki, vagy a gyógyszerész figyelmeztetné. Ráadásul hosszú távon szedni mindig veszélyes, mert a fájdalom okát kell szüntetni.
Ennyit még a tanár úr is tudhatna. Saját sarát ne kenje másra, mert neki sem elegáns.
Egyébként jobbulást kívánok neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
2 hete láttam a tv-ben ijesztő volt ahogy kinézett !
100 évet öregedett !
Jobbulást kívánok !
sokanvagyunk
Persze, a gyógyszertár a hibás, meg a gyomra... - kúpot a fenekébe! - bár lehet beszedné azt is, mert a kísérő tájékoztatót úgysem olvassa el.
papa.49
Lehet most sajnálni kéne kollektíven, hát én nem fogom)))))))))
kutyahűség
Mint szenvedő embert sajnálom, de egyébként nagyon nem bírom.
verőce21
Két nap múlva ott sétál már újra a XIII. kerületben.
verőce21
Egyszer, már elég régen, együtt vacsoráztam vele a Szeged étteremben. (Ez nem a XIII. kerületben van, hanem a Gellért Szálló mellett.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.