Hogy a hétre is legyen CSEPEREDÜNK plusz a karácsonyi készülődésben: őszi szünet volt és mivel a felében egyedül voltam itthon a gyerekekkel együtt, így kirándulgattam velük. Bejártuk a város parkjait, kertészeteit. Az volt a feladatunk a héten, hogy megtaláljuk azokat a helyeket, ahol szép, egyedi ajándékokat vehetünk majd a rokonainknak, barátainknak. Találtunk is olyat, ahol kézzel készített szappanok, különleges teaválogatások vannak például. (Aki ismerős Gödöllőn, vagy környékbeli, annak ajánlom a kastély Pálmaházában a Herbáriumot! ;) ) Ez volt az a hét, amikor konkrétan elkezdtük a gyerekekkel is tervezni, hogy milyen lesz idén a karácsony!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kedves firkász a készülődés karácsonyra még odébb van evvel az erővel már január végén is készülődhetnénk a karácsonyra!!!
Tudod ÁDVENT.
Cseperedünk Blog
Biztos nincs gyereke...Csak miattuk...és tudja 1-2-3 gyerekkel még tovább tart a készülődés, mint nélkülük! Ha már nem itthon lesznek, nem is fogok készülődni, ne aggódjon! Addig meg nem muszáj olvasnia!
Szépen nyugodtan tovább lehet pörgetni arról a hírről, ami nem érdekli! :)
papa.49
Nincs valóban már nincs mert mind a 4 már felnőtt, Viszont nem muszáj írnia önnek sem!!!
Cseperedünk Blog
Nos, az internet nagy, elférek rajta! :)
Kerüljön ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.