Pártos Csilla két és fél hónapja nem kapja meg a közüzemi szolgáltatók csekkjeit, így kifizetni sem tudja őket – értesült a Blikk. A közüzemi számlák nincsenek a nő nevén, így személyesen sem tudja kifizetni őket.

Eddig a rendszer úgy működött, hogy volt férje a láthatások alkalmával, a gyereken keresztül juttatta el a csekkeket Pártosnak, ám amióta viszonyuk tovább romlott, ez nincs így. A villaépület, amelyben Pártos és fia laknak, Pécsi Ildikó nevén van, ahogy a szerződések is.

A Blikk információi szerint egyébként egyelőre semmit nem kapcsoltak ki, de a veszély ott lóg a levegőben.

Sajnos meg tudom megerősíteni a Blikk információit, de szeretném elmondani, hogy ügyfelem, Pártos Csilla mindig minden számlát, csekket kiegyenlített, és most is ezt szeretné tenni. Éppen ezért az egyik munkatársammal végig fogja járni az összes közműszolgáltatót, és más szolgáltatókat, ahol jelezni fogja fizetési igényét, és megpróbálnak megoldást találni a jelenlegi tarthatatlan problémára

- mondta az ügyről Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@papa.49: - annyival egészíteném ki, hogy Pécsi Ildikó bármely párt szimpatizánsa - nálam emberségből megbukott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
A rezsihátralék miatt Pécsi Ildikó fiacskáját igencsak megbüntetném.
Teljesen leírta magát nálam a nagyanyó is, a fia is és a nagyapó is.
Persze, Pártos Csilla helyében nálam itt betelne a pohár, hagynám a házat, a díszes rokonságot és elköltöznék, rábízva a Gondviselésre, hogy tegyen igazságot, de jó nagyot.
papa.49
@verum: Hasonló gondolatok jutnak nekem is az eszembe, a nagyanyó, a fia, sőt még a Lajos is leírva nálam, ennyire gusztustalan nem lehetne egyik se...Így akarja a ,,fütyiszszínművésznő,, kiüldözni a lakásból a volt menyét...Nem értem hogy olyanok akiket tiszteltem a művészetükért, hogyan veszíthetik el minden emberi vonásukat csupán azért mert néhányszor felült az emelvényre!!!
verum
@papa.49: - annyival egészíteném ki, hogy Pécsi Ildikó bármely párt szimpatizánsa - nálam emberségből megbukott.
Katalin Mészáros
Pécsi Ildikó - egy szemétláda...ez meg az én véleményem!!!
vukkocska
Pécsi Ildikó a ház tulajdonosa.Azért van az ő nevén a számla. Menye ott lakik. Akkor miről is írogatunk itt? Szerintetek Pécsi Ildikó mondjon le a tulajdonjogáról a menye javára? Ti megtennétek? Nem gondolom. Ha nem ismeritek, ismerjük az összes körülményt, ne ítéljünk el előre senkit.
lampa laz
... és rajtuk kívül még milyen sokan karácsonyoznak hidegben és sötétben és nem az anyós vagy a volt férj miatt.

Ne haragúdjatok, de én egyiket sem tudom sajnálni sem, meg elítélni sem. Viszont elég undorítónak tartom, hogy a nagy nyilvánosság előtt civakodnak ingatlanon, ayagiakon stb.
A teljes igazságot nem ismerjük, csak amiket írkálnak róluk, ez alapján meg nehéz okos véleményt alkotni erről az ügyről.
eugen4402
@lampa laz: Mivel nem ismerjük a válaszokat a miért-ekre, tényleg nehéz pálcát törni egyik vagy másik fél fölött. Én azért a kis srácot sajnálom, ő nem tehet semmiről...:-(((
Mézike
@vukkocska: Sőt olyanok is voltak , hogy a fiatalok a felvett kölcsönt nem tudták fizetni, nem pár milla, sokkal több, Pécsi Ildikó és Lajosa fizetett mint a katonatiszt, mert ugye a gyerekek ne kerüljenek utcára. Így költöztek az Ildikó lakásába.
Azt se felejtsük el hogy a menyét számtalan helyre betolta dolgozni, sminkelni...stb. Mégse dolgozgatott Csilluka.
lampa laz
@Horizont: így igaz, a szolgáltatóknak teljesen mindegy, hogy ki fizeti ki a tartozást, csak legyen rendezve.
vukkocska
@Mézike: igen, pontosan ez volt a beírásom lényege. A TV műsorokba is vitte magával, amikor a betegségével küzdött Csilla, s mindig azt lehetett hallani, hogy Pécsi Ildikó mennyire jó anyós. Elromlott valami, ez tény, de azért ne sajnáltassa magát annyira Pártos Csilla. Nincs hidegben, és a villany is ég. Talán az agyában kellene egy kis világosság. Meg az unokát nem kellene belevonni az egészbe. Ebből is gondolom, hogy Csilla nem ártatlan ebben az ügyben.
csetere
@vukkocska: Miért6 omlott össze Csilla? Talán ha a férje nem csalta volna meg, jól lenne. ía kedves mamának sem kellett volna mindenbe beleszólni. Véleményem szerint ő a hibás.
Mézike
@csetere: Nem. Egy vállalkozásra ami nem jött össze, és egy nem kicsi családi házra amit végül eladtak de az a hitel töredékét fedezte.
karma1
@Mirabilis: Hogyha pecsi ildiko neven van a haz, belefeketedhet Csilla a szamlak nevere iratasaba, ha az oregasszony nem megy bele, nem tudja befizetni helyette a szamlat.
Gusztustalan pecsi ildiko - csak igy, kisbetuvel, amennyit erdemel -, es nem csodalom, hogy a 17 eves unokaja is nagyivben lesz@rja ezekutan. Szucs Lajos meg mindig is papucs volt ildiko asszony dus kebele alatt... Most se mer kiallni a sajat vereiert, ha mar Csillaert nem teszi...
christike
+a szomszédom a Józsi ,akit három gyerkőccel otthagyott adóssággal együtt az asszony!!!
sokanvagyunk
Ideje lenni a vizet is elzárni, leereszteni, "téliesíteni" jó gazda módjára, mielőtt a csövek lefagynának.
mariaberta
Ildikó nagyasszony - mint szerető nagymama- gondoskodik unokája szeretetteljes karácsonyáról. -hogy mi a helyzet a volt fiatalok között- más kérdés, De hogy tud ennyi gyűlölet lenni egy emberben, az számomra felfoghatatlan. Hiszen egy normális ember -aki ráadásul nem szűköködik anyagiakban- még ismeretlen, segítségre szorulókon is segít, nemhogy egy valaha volt családtagon.
A fia pedig,? nos hát az meg az aljának legalja, hiszen egy egykor szeretett emberről, és gyermekéről annak anyjáról van szó.
Ildikó kapott Kossuth díjat? Hát megérdemelte. És Lajosom? Mit gondol erről a szörnyűséges NEJ-ről? Mert eddig szavát sem hallottuk. Ez egy Apa, netán Nagyapa?
szaboria1
@verum: @papa.49: Mind kettőtökkel vitatkoznom kell, mert Csillácska 20 éven át él a nyakukon. Csillácska már e gyereket is eltiltotta a nagy szülőktől.
A másik a szolgáltatót nem érdekli kifizeti be csak rendezve legyen az adott címre azt is meg kérdezik ki a befizető.
A fiam helyett sokszor én fizetem be bankon keresztül.
Erre mondom nem akarásnak nyögés vége.
szaboria1
@mariaberta: Az a legszebb, hogy így ítélkeztek pedig a nagy igazságot nem ismertek.Venni kell a fáradságot és vissza menni évekre a nyilatkozatokra amit még imádott anyósáról mondott anno és Ildikó, hogy akarta vissza hozni a beképzelt betegségéből.
verum
@szaboria1: - a nyakukon? Gyerekkel volt otthon és a kedves papa sem nagyon dolgozott. Családtag volt, akár a gyereke, akár a férje!
Nem tudom, hogy hogy viszonyult a gyerek és a nagyanya kapcsolatához, de a gyerekek többet látnak és hallanak, mint gondolnád.
A rezsi befizetésről meg nem vitázom. A volt nagyanyó, a nagyapó és az díszes apuka meg levizsgázott.
papa.49
@szaboria1: Én ezt a kifejezést kifejezetten a Lajosra értem...
szaboria1
@csetere: A csalás előbb Csilla részéről volt. 20 éves pasikával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.