Egyre inkább úgy fest, a Hosszú Katinka által kirobbantott „hacacáré” nem más, mint hatalmas sakkjátszma, amit Gyárfás Tamás úszóelnök és Shane Tusup, az úszónő férje vív egymással.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
@Apatszerek: Az elejéről hiányzik az idézőjel.
Igaz a végén tényleg kint van.
Ez az egész amit beírtál akkor nem a te saját gondolataid?
Egy sor sincsen benne ami önálló?
Humorérzékedet hová tetted amúgy az országnévvel kapcsolatban?
Mondjuk ezt sok helyen hallhattad már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
Csak azt tudnám miben is döntött a szövetség, hiszen meg sem kérdezte őket mehet e versenyezni. Egyértelmű, hogy ő azt csinál amit csak akar az eredményei birtokában. A szövetség ehhez csak asszisztálhat kapitányostól és elnököstől!
coni
Valahogy a lényeg kimaradt. A kérdés az, hogy a sok milliárdos beruházásokból jut e annyi pénz az úszókra is, hogy versenyképesen tudjanak felkészülni, mivel Katinka csak azóta eredményes amióta nem az itthoni körülmények között készül. Az elmúlt években a technika akkorát fejlődött, hogy a következő úszógeneráció labdába se rug ha nem javulnak a feltételek.
Apatszerek
@coni: Ez így igaz, de ezt az úszószövetség még nem ismerte fel, nem tehetnek róla az ő érdekeltségük a semmiéért pénzt felvenni, a munka feltételeinek megteremtése érdeklődési körükön kívüli!
Bercifiu
@Apatszerek: Ugyan mit vársz egy történelem tanártól, vagy egy 75 éves embertől? Az egyik képzettségénél alkalmatlan, a másik felett meg eljárt az idő. Ezt tudomásul kellene venni minden nyuggernek, hogy vannak fiatalok akik, másként gondolkoznak, más az értékrendjük, s munkájuk javítására maximálisan kihasználják a technika adta lehetőséget.
Na a fenti dolgokat ajánlanám Haragos és Rubi KDNP képviselőknek is. Felveszik a havi 1 milla nyugdíjat, meg a képviselői összes juttatást. Eszükbe sem jut, hogy ez kicsit gáz.
bundi
@Apatszerek: egy a szövetség tudott a versenyéről...vagy ha nem az őket minősíti...lásd a wada bejelentési kötelezettségét és a többit...a verseny első szériájában első lett, tehát ment a következőre is...ha erről nem tudtak a vezetők?...ez a lány 2009 óta kint tanult kint készült a versenyekre az edzői ameriakaiak voltak (lásd wikipédia) a világversenyeken 2010 óta ér el jó eredményeket...de a magyar színekben indult...tehát a dicsőség a vezéré volt mindenkor...tehát miről is beszélünk...mit adott neki a vezér és stábja?...
Apatszerek
Azért elgondolkoztató az is, hogy a lehetőségek hazájában, ahol minden feltétel adott egy eredményes sportoló részére, miért csak a magyar lány ér el ilyen kiemelkedő sport világ sikereket? Nem -e az alapozás az érzület az amit a modern eszközökkel nem lehetséges megteremteni, mert nem az eszközök játszanak szerepet? Modernizációs eszközökkel miért is nem lehet alapokat megteremtetni? A tudat, az öntudat, a hovatartozás, a kötődés érzete az ami kialakítja azt az akarati törekvést ami egy cél eléréséhez elengedhetetlen akarati közeg egységet forraszt egyben, melyet a modern kisegítő eszközök igénybevétele csak segíti, könnyíti a cél elérését?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.