Nemcsak olvasóink, a politikusok is kedvelik a horoszkópokat. Szakemberünk most kiszámolta a csillagok állásából, s persze a születési dátumokból, hogy milyen év vár rájuk idén a párkapcsolatukban, a karrierjükben és az egészség terén.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Minél feljebb kerül,annál nagyobbat esik. Azonban lehet,hogy ezen is módosítanak majd.
Desischado
Remélem, nem válik be a jövendölés orbán esetében. Én inkább a bukást és az elszámoltatást látnám már szivesen.
Peller Anikó
Csakhát a geki nem hülye, a hülyék sajnos ti vagytok akik hatalomra segítetté tek. Ennek a népnek a nagyobbik fele nem volt képes megmozdítani a seggét, hogy elsétáljon egy sarkot szavazni. Féleszű nyugdíjasok képesek voltak a jobbikra voksolni. Az egész társadalom (szóval sokan) üvöltve gyurcsányozott mert beszopta az agymosóvizet. Mostanra egy atomjaira hullott ellenzék maradt akik képtelenek összefogni. Néhány értelmes ember nem elég a leépülteket összeterelni, ráadásul a menekültkérdést mindegyik félreértette, Gyurcsány is megadta magának a kegyelemdöfést.

A geki pontosan tudja mi kell a népnek, ígéretek. És pontosan tudja mi kell a sleppjének, pénc, pénc és nagyon sok pénc.

Elszámoltatás? Na ne röhögtess.. Koronázás, az igen. Az lesz.
Szókrakész
Orbán Viktor

"Egészség: Az idei évben sor kerülhet valamilyen kórházi kezelésre, ápolásra, akár megelőzés jelleggel is. Az állapota ettől mindenképpen javulni fog."

Rebootolják megint?
És hol?
Szókrakész
Ez a horoszkóp Merkelt már temeti minden téren.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.