Budapest — Bezár a legnagyobb magyar spermabank. A Krio Intézet ellen tavaly nyáron indult vizsgálat a genetikailag hibás dán import miatt, majd az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) feljelentést is tett ellenük szervkereskedelemért – írta a Magyar Idők.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Nincs más megoldás, azt kell tenni, mint régen az önkéntes véradónapok megszervezésével: önkéntes sperma-adó napokat kell meghirdetni. Szendviccsel, 1 üveg sörrel, és lehetőleg ne azok a megnyerő külsejű 90 éves hölgyek asszisztáljanak, akik a Viktor-gyűléseken az első sorokban szoktak elterülni, hanem kivánatos, pirospozsgás, tűzrőlpattant magyar menyecskék segítsék a hetyke bajszú, daliás magyar legényeket az anyagszolgáltatás közben. (És a Haza fényre derül.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
a spermadonoros beültetéssel nem a párnak lesz gyereke hanem csak a nőnek.
eugen4402
@karma1: Időnként változnak a jelmondatok. A "széncsaták" helyett stadion-csatákra mozgósítunk, kis módosítással még működik az "arccal a (kis)vasút felé". Ám végre már nem csak a mennyiség dominál, ha a "szülni kötelesség"-ről szól a reggeli szentmise, hanem zárjuk ki a dániai behozatalt, és hirdessük ki: "Magyar anyaméhbe magyar hímcsírasejtet!" Mert mi nem leszünk dán gyarmat, ilyen könnyen nem jár túl az eszünkön Olsen bandája! :-)))
karma1
@eugen4402: Na latod, hogy az eszakiak milyen furmanyosan akarnak emigralni a kis peldamutato hazankba? Amig a szirek elorekuldenek lerohanni mindenfele migransokat, addig a danok elorekuldenek egy hutotaskanyi spermat, es mar be is vannak furakodva a mi melymagyar hazankba...
A muszlimok alcabol meg noket, totyogos babakat, ujszulotteket is kepesek voltak becsempeszni Europaba... Ezeknek meg csak ennyi...:o((

Azert en javasolnam, hogy nezzenek bele a DNS-ekbe, nehogy valami AK47-es legyen belejuk eldugva... Ugy izgulok...
Bar ezen az oldalon mar vannak nagyon okos hozzaszolok, akik megallapitjak, hogy a mesterseges termekenyitestol csak a noknek lesz gyerekuk... Mintha nem tudnak, hogy milyen szigoruak a mesterseges megtermekenyitesnel, hogy a leendo apatol-anyatol beszedik az ervenyes alairasukat, beleegyezesuket, kulonben ugrik a lombikbebi...
eugen4402
@karma1: Igazából hálásnak kell lennünk, hogy állambiztonsági szakembereink ébersége lerántotta a leplet a dán területszerző agresszorok álnok próbálkozásáról. A trójai faló mai verziója a koppenhágai hűtőtáska..!
karma1
@eugen4402:Ne hulyeskedj mar, mert szetrohogom magam! Ha belegondolok, hogy Rakosi elvtars mit mondott volna erre, hogy ideologizalta volna meg a szitut, mikozben a Coca Cola mamorban fetrengo dekadens nyugatrol beszelt...:o))) Fenomenalis vagy!...:o)))
eugen4402
@karma1: Tudod, nehéz gyerekkorom volt. Amíg a többi gyerek vidáman hancúrozott a grundon, addig én a Szabad Nép fölé görnyedve igyekeztem elsajátítani az empíriokriticizmus rejtelmeit. Így lettem revizionista, sötétben bújkáló belső ellenség. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.