Budapest – A Story információja szerint sírva vette tudomásuk Czeizel Endre gyerekeinek édesanyja, hogy mesterséges megtermékenyítéssel született kislánya miatt feljelentést tettek ellene.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem akarok halott emberrol negativ velemenyt mondani, mert nem illik es nem is volna szep.
De mintha O dicsekedett volna el valamelyik bulvarlapnak, hogy ugyan a felesegevel el 40 eve szep (?) hazassagban, de a szeretojet nagyon szereti, a ket gyereketol teljesen meghatott, es hogy O, Czeizel Endre mar gondoskodott elore a kiskoru gyermekeinek gond nelkuli eleterol, ha O mar nem lesz, es termeszetesen a mellette kitarto felesegerol is.
Akkor most mi van? Elfelejtett gondoskodni, vagy a felesegnek tanacsolta azt egy ugyved, hogy tamadja meg a ferje vegrendeletet, mert a szereto csalassal jutott a spermahoz?

Ha a feleseg tamadja most a szeretot, akkor az egyik 19, a masik egy hijjan 20...
A nej miert nem akkor rugta v@lagba a "szereto" ferjet, amikor meg megtehette volna, mert az egy majd' 40 evvel fiatalabb not szeretett meg? Mert ha a hu nej az orokseg varomanyosakent turte meg a ferjet, akkor pont akkora kepmutato csalo, mint a fiatal no, aki vegulis szerelembol cselekedett: a szerelmetol akart gyereket, ezert csalta ki a spermat.

Ugyved es birosag legyen a talpan, aki ebben az ugyben ki meri mondani a vegso iteletet majd.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
A pénz kiforgatja magából az embereket. Meg sem próbálom megítélni, hogy kinek van "igaza".
Részint nem tartozik rám, részint félinfók vannak, részint a pénz beszél és annak nem kenyere az igazság.
Ennyi.
GeoCravker
@karma1: A szereto, ha egészen biztos a dolgában, simán perbe hivhatná az özvegyet, és a minden gyermeket. Czeizeltől szinte biztosan maradt vissza DNS-nyom. Akár a többi gyerek bármelyikéről kiderülhet, hogy a laboráns a papa. Úgyhogy egy ilyen fegyvert mindkét oldalra rá lehet fogni.
Amellett Czeizel hagyatékát több százmilliós nagyságrendre becsülném, ha nem rulettezte el. A nagy gyerekek önellátók kellenek legyenek a koruk alapján.
Ha feltételezzük, hogy nem a levesre kell, márpedig feltételezem, akkor és amennyiben az apasági vélelem igazolható, a feleséget érzem hunyóbbnak az ügyben.
karma1
@GeoCravker: En is a feleseget tartom a hunyonak, de az az igazsag, hogy ebben a trioban mindenki megerte a penzet, beleertve a professzor urat is. Mindegyikuket mas motivalta, masra jatszottak, de a vegen leginkabb a ket legartatlanabb, a ket kisgyerek fog szivni.

A ferjnek ugy volt kenyelmes, hogy mindket asszonytol azt szedi le, ami neki kell: a felesegtol a meleg, tiszta otthont, nyugodt hatterrel a munkajahoz, a szeretojetol a szexet, kesobb elfogadva (belenyugodva?) a gyerekekbe is, mig a feleseg csak nyelt az utolso 10 evben, csak a komoly orokseg lebegett a szeme elott, ezert nyelt, ezert nem csinalt nyilvanos botranyt, a szegeny szereto, aki pedig valoban nagyon szerethette ezt az embert, a kis bigamistat, O pedig el akarta erni, hogy a szerelmetol legyenek gyermekei.
Remelem, hogy leginkabb az altalad felvazolt forgatokonyv valosul meg.,...:o)))
sokanvagyunk
Statisztikusok szerint azért kevés férfinak van szeretője, mert 1-1 százalék azt válaszolta: félénk, - nincs társasága, - nincs rá pénze, - sajnálja rá az időt ... 96 százalék: - nem engedi az asszony.
Különlegesnek nevezhető, ha ő 96 százalékban megengedte. :) - de akkor mi is ez a cincogás?
karma1
@sokanvagyunk: Mint irtam fentebb, VAN az a penz, amiert a hites feleseg lenyeli a szeretot, a szerelmi haromszoget...:o))
karma1
@Mirabilis: Ezert mondtam, hogy az oregur ugyesen lenyelette mindket novel a varangyosbekat meg a keseru pirulat, es mindkettojuktol benyakalta a legjavat... Pedig meg eleteben azt nyilatkozta, hogy DOrinak meg a gyerekeinek a sorsa - anyagilag - el van intezve. Latom, szepen...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.