Kisbárapáti - Egy idős asszony életébe került, hogy nem tudtak mentőt kívni a faluból. A Somogy megyei Kisbárapátiban ugyanis nincsen térerő.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
Olyan mint vonalas telefon??? 30 éve még az sem volt, csak 1 tekerős a posta falára dobozban rögzítve! Akkor tudtak mentőt hívni???
CHEWBACCA
Olyan mint vonalas telefon??? 30 éve még az sem volt, csak 1 tekerős a posta falára dobozban rögzítve! Akkor tudtak mentőt hívni???
silber13
@CHEWBACCA: Volt vezetékes telefon, meg is jött az orvos, de defibrillátor nélkül teheztetlen volt!
KERKA
Erről már korábban is tudomásuk volt, a polgármester miért nem intézkedett. Ha a kölkök nem tudnak telózni, ők már biztos, hogy jelezték a problémát.
silber13
@KERKA: Sokkal nagyobbbaj a defibrillátor hiánya, hiszen lehet, hogy más esetben is szükséges lenne! Azért egy háziorvosnak illő hogy legyen ez a műszer.
KERKA
@silber13: Bizony, bizony, nagyon igazad van. :(( szomorú tények ezek
papa.49
Ha az ,,eszes,, fütyisz annak idején nem szavaztatja le a bekötött szemű bandájával a ,,vizitdíjat,, lehetett volna a háziorvosnak defibrillátora, a mi orvosunk is abból szerelte magát műszerekkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.