Kedves Olvasó! A hajdina régi étkünk, amelyet pohánka, tatárka, tatárbúza, kruppa, valamint Erdélyben haricska néven is ismernek. Alacsony terméshozamát ellensúlyozza a benne található sok vitamin. A belőle készült leves mellé zöldborsós pulykát kínálok petrezselymes makaróni tésztával! Az ebéd ára: 440 Ft/fő, mely 780 kcal/fő értéket tartalmaz.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.