Jó, ha tudjuk, mennyire vonzza, vagy mennyire taszítja a pasikat az a nőtípus, akit mutatunk magunkból, még mielőtt késő lenne, és végérvényesen pártában maradunk!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Szerintem meg az a férfi, aki nőtipussal akar együtt élni és nem társsal, az megérdemli, hogy ráfaragjon.
Eriksson
@verum: A társ is valamilyen típusú drágám. Ha megfelelő a nő által képviselt típus, akkor válhat társsá. De csak akkor, mert ha nem megfelelő, élhetnek együtt 100 évig is, társak nem lesznek soha.
verum
@Eriksson: - ha tipusban gondolkozol és nem egyénben -- veszett fejsze nyele!
Tudod, ha valakit szeretünk, akkor nem tipust szeretünk.
Még valami. Az a szerencsés, aki nem a hibátlant keresi a másikban, hanem azt, aki el tudja nézni az ő saját hibáit. ;-)
Eriksson
@verum: Már megint butaságot beszélsz. Csak olyat tudunk szeretni, aki megfelel az ízlésünknek. Ha nem felel meg, az csak kényszer és nem a szeretett társ.
Hibátlan ember nincs, és nem is kell. De ha a másik hibái nem idegesítenek különösebben, akkor az már-már erény is lehet. Ám ha iszonyodok valaki által képviselt típustól, abba nem szeretek bele, hanem nagy ívben elkerülöm.
verum
@Eriksson: - már megint? Nos, az egyet nem értés természetes, mert nem vagyunk egyformák.
Viszont a bunkóság már nem, az ellen tehetnél!
Eriksson
@verum: Körömszakadtáig véded a védhetetlent is, véletlenül se értenél egyet senkivel és semmiben. Sőt még át se gondolod, meg se próbálod megérteni mások álláspontját. A mások jelen esetben nem csak én vagyok, hanem bárki más a fórumon.
Éppen most szeretnék tenni a bunkóság ellen.
verum
@Eriksson: tudod, amikor ide írok, a meggyőződésemet írom. És érvek hatnak rám, de a sértést nem viselem. És ha engem nem tudnak meggyőzni, azt is jelenti, hogy én sem tudtam mást meggyőzni.
Igen, védem az igazam köröm szakadtáíg, amig meg nem győznek. De annyi, hogy "már megint butaságot írsz" nem elég meggyőző érv nekem. És nem változtatom olyan gyakran a meggyőződésem, mint a fehérneműt szokás. Nálam ez így megy.
Ha tenni akarsz a bunkóság ellen, viselkedj kultúrember módjára és ha vitázni kezdesz, tedd azt kultúrember módjára, tisztelve a tőled eltérő véleményt is. Még akkor is, ha ragaszkodnak hozzá.
Eriksson
@verum: Na látod, most nekem adsz igazat. Bármit írtam, nem jutott el a tudatodig csak az, hogy "már megint".
Azt hiszem kultúrember módjára akartam volna Veled beszélni, de nagyon nehéz. Legutóbb is inkább rád hagytam.
Na mindegy.Te butaságot írsz, én bunkó vagyok, maradjunk ennyiben.
verum
@Eriksson: - semmit sem értettél meg abból, amit írtam. Tényleg jobb, ha hagyjuk.
verum
Azért a témáról még megemlítenék valamit.
Nem egy és nem két ismerősöm van, akiknek egész más volt a típusuk, mint akikkel összekötötték az életüket. Mert az egyéni varázs nem köthető típushoz.
De ezt csak azoknak írom, akik nyitottak arra, hogy másként is lehet nézni dolgokat, mint egyetlen szemszögből.
Eriksson
@verum: Még egyet utószónak: Pont ezzel a nőtípussal - amilyen te is vagy, lehetne legjobbakat beszélgetni, vitatkozni, ha a saját fejében lévő hangokon kívül mást is meghallana. S nem az első neki nem tetsző szóra ugrana, lebunkózna és földbe döngölne bárkit, aki ellent mer neki mondani.
Szóval ez is az egyik olyan típus, akiket sokan inkább elkerülnek, mint hogy beleszeressenek.
zöldszem
@verum: Hacsak nem Google a neved, ne játszd azt, hogy Te mindent rohadtul tudsz!
verum
@zöldszem: - nem többet, mint te, aki megítél ezügyben.
Ha van ellenvéleményed, szívesen veszem, de az ellenérzésed nem tartom semmire.
verum
@Eriksson: - ha lenne más hang is, mint a sértés, azt meghallanám. De bárhogy erőlködsz, az nem jut el hozzám. :-)
Eriksson
@verum: Én sem napos csibe vagyok, hogy ne értsem, hogy miről van szó. Amit Te írsz, hogy egyéni varázs meg miegymás, az működik a szerelemben, de miután a varázs elmúlik, marad a csupasz valóság, a másik jó, vagy rossz természete. Amikor már társsá kellene válniuk jóban, rosszban.
A szerelemben a párok még nem társak, csak egymás szeretői. A típusellentétek később jönnek elő, amit vagy tudnak kezelni, vagy nem.
verum
@Eriksson: - nem értünk egyet - miért akarsz minden áron meggyőzni a magad igazáról?
Én megéltem hatvanhat évet. Sokat láttam, sokat tapasztaltam - és maradok a véleményemnél.
Már megint...
És itt abba is fejezem.
Eriksson
@verum: Te viszont fenntartod magadnak a jogot, hogy bárkit lebunkózz. Ha jól értem.
A "bárhogy erőlködsz"-től most vérig sértődtem, mert megint butaságot beszélsz. :)) Nem erőlködök rád egyáltalán, sőt soha nem is erőlködtem. Inkább elkerültelek eddig is, a mostani hsz. véletlen volt.
verum
@Eriksson: - igen, fenntartom a jogod, hogy bárkit lebunkózok, aki a véleményem miatt rendszeresen butának nevez.
Ennyi.
zöldszem
@verum: Én mondjak neked ellenvéleményt? Minek? Hisz Te csak fújod a magadét. Ha, valaki mást mond, akkor azt kéred magyarázza meg, hogy miért az a véleménye az adott témáról!
Te azt írod:"maradok a véleményemnél."! Én is!
verum
@zöldszem: - ha lenne ellenvéleményed, feltételezem rólad, hogy mondanál. De te zsigerből reagálsz, az ellenérzésedre hagyatkozva.
Lehet, hogy szerinted kedvenc típus alapján választanak sokan és hogy jól teszik, lehet, hogy az a véleményed, hogy nem lehet egy másfajta típusnak olyan varázsa, amitől bele lehet szeretni - de ettől még nekem lehet más véleményem.
És ettől még nem tudok rohadt sokat és nem fogom a te szép zöld szemedért megváltoztatni, ami eddig a véleményem volt.
Aztán meg a vita igazi lényege nem az, hogy meggyőzzük egymást (vagy csak engem) hanem hogy véleményt cserélve, akár meg is erősödjön a sajátunk.
Igen, a magamét fújom mindig, soha sem a másét. Ha ez neked ellenszenves, ez már a te bajod, nekem közöm nincs hozzád.
Eriksson
@verum: Nem neveztelek butának sohasem, ez az első eset volna, ha ezt írtam volna. De nem ezt írtam, hanem azt, hogy butaságot beszélsz. Nagyon-nagy különbség.
De maradok bunkóban, te meg legyél azon a polcon, ahová képzeled magad.
verum
@Eriksson: - nem tudjuk abba hagyni? Azt írtad, MÁR MEGINT butaságot beszélsz. És aki rendszersen butaságot beszél, az buta.
És nem tudsz a témára hagyatkozni, csak bánt, hogy vissza lettél sértve.
Én elnézést kérek, visszaszívtam a bunkót. Ha nincs több mondanivalót a cikk témájával kapcsolatban, kérlek ne privátbeszélgess velem, mert nincs szándékomban ilyen veled.
Eriksson
@verum: Milyen privát beszélgetésre gondolsz? Egy szót nem írtam privátban hozzád sem most, sem a múltban, sem a jövőben nem fogok. Annyira nem fontos a véleményed, hogy magánbeszélgetést folytassak veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.