Jó, ha tudjuk, mennyire vonzza, vagy mennyire taszítja a pasikat az a nőtípus, akit mutatunk magunkból, még mielőtt késő lenne, és végérvényesen pártában maradunk!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@verum: Én mondjak neked ellenvéleményt? Minek? Hisz Te csak fújod a magadét. Ha, valaki mást mond, akkor azt kéred magyarázza meg, hogy miért az a véleménye az adott témáról!
Te azt írod:"maradok a véleményemnél."! Én is!
verum
@zöldszem: - ha lenne ellenvéleményed, feltételezem rólad, hogy mondanál. De te zsigerből reagálsz, az ellenérzésedre hagyatkozva.
Lehet, hogy szerinted kedvenc típus alapján választanak sokan és hogy jól teszik, lehet, hogy az a véleményed, hogy nem lehet egy másfajta típusnak olyan varázsa, amitől bele lehet szeretni - de ettől még nekem lehet más véleményem.
És ettől még nem tudok rohadt sokat és nem fogom a te szép zöld szemedért megváltoztatni, ami eddig a véleményem volt.
Aztán meg a vita igazi lényege nem az, hogy meggyőzzük egymást (vagy csak engem) hanem hogy véleményt cserélve, akár meg is erősödjön a sajátunk.
Igen, a magamét fújom mindig, soha sem a másét. Ha ez neked ellenszenves, ez már a te bajod, nekem közöm nincs hozzád.
Eriksson
@verum: Nem neveztelek butának sohasem, ez az első eset volna, ha ezt írtam volna. De nem ezt írtam, hanem azt, hogy butaságot beszélsz. Nagyon-nagy különbség.
De maradok bunkóban, te meg legyél azon a polcon, ahová képzeled magad.
verum
@Eriksson: - nem tudjuk abba hagyni? Azt írtad, MÁR MEGINT butaságot beszélsz. És aki rendszersen butaságot beszél, az buta.
És nem tudsz a témára hagyatkozni, csak bánt, hogy vissza lettél sértve.
Én elnézést kérek, visszaszívtam a bunkót. Ha nincs több mondanivalót a cikk témájával kapcsolatban, kérlek ne privátbeszélgess velem, mert nincs szándékomban ilyen veled.
Eriksson
@verum: Milyen privát beszélgetésre gondolsz? Egy szót nem írtam privátban hozzád sem most, sem a múltban, sem a jövőben nem fogok. Annyira nem fontos a véleményed, hogy magánbeszélgetést folytassak veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.