Prince testén nem találtak semmilyen sebet vagy sérülést, és nincs olyan jel, ami öngyilkosságra utalna – jelentette ki az illetékes megyei rendőrfőnök péntek délutáni sajtóértekezletén.

Az amerikai zenészre minneapolisi otthonának liftjében találtak rá holtan csütörtök reggel. Prince holttestét pénteken felboncolták, de ennek eredményére akár több hetet is várni kell – értesült az Origo.

Lehet, hogy megölték Prince-t?

Jim Olson, Carver megyei rendőrkapitány elmondta, hogy a nyomozás még tart Prince halála ügyében, de már most kijelenthető, hogy nincs nyilvánvaló sérülés a holttesten. Az 57 éves művészt szerda este 8 óra körül látták utoljára, mintegy 12 órával halála előtt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

christike
"Apa kezdődik" ... Hagyják békében nyugodni ! Amennyiben már lehozták-leközölték , hogy megvolt a boncolás ,akkor nyilván megállapítható volt annak oka. Ha nincs gyilkosságra és ögyire utaló jel, akkor gondolom term. halál ,mely lehetett rengetegféle . Ilyenkor nálunk az id. otthonba az orvos kikeresi a megállt a szíve kódot és azt írja a h. szemle jkv-be, de itt már boncolás is volt. Nem kell összevissza találgatni , elment szegény ,elég baj ez!
volvós
Megy az összeesküvés-elmélet...Nyugodjon békében !!
perfekt
Nem pozitív cselekedetként kostatálom a tényt-miszerint máshol is élnek idióták,kiknek semmi sem szent,semmi sem drága.Meghalt ,legyen útja kegyeletteljes.
Szókrakész
Feláldozták!.
Napokkal előtte tudta, érezte, hogy meg kell halnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.