Nem lehetünk a leggyengébb láncszem a terrorelhárításban - hangoztatta Pintér Sándor belügyminiszter kedden az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságában tartott szokásos évi meghallgatásán, ahol Andy Vajna nemzetbiztonsági átvilágítása is szóba került.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A pocokbandi már hogyan lenne ,,kockázatos,, hiszen a csutifélkegyelmű strómanja...
zöldszem
"Andy Vajna nem koskázatos"
Hát valóban nem kos...kázatos. Ebben a korban azt hiszem a mastercar-t ami helyettesíti a "kost". Persze minden rendben Vajnával. Amerikában adócsalás bűnöző, itt nem kell adóznia, nehogy adócsaló legyen!

Nincs nagyobb terrorfenyegetettség Magyarországon mint három... hónappal ezelőtt, hála Istennek. Persze a kétmillió birkának enni kell, ott a kvóta és a folyamatos riogatás...
"A miniszter elmondta, hogy voltak fenyegetések, amelyekben a magyar zászló feltüntetésével, később pedig konkrétabban is megjelölték Magyarországot mint esetleges célpontot"
Jórészt azt se tudják, hogy a világon vagyunk. Meg a hatás is más. Ha Párizsban robban valami, az ausztrál, az amerikai, meg a japán is tudja miről van szó. Ha Budapesten, akkor meg előveszi a földgömböt és tűnődik, hogy hol keresse. (Legjobb esetben nem Románia Bukarest.) Szóval ez nem a mi zsenijeink érdeme.
A biztonsági intézkedések szinte semmit sem érnek. Párizsban évekkel a terrortámadások előtt agyig felfegyverzett katonák járőröztek mindenhol. Eredmény? Közismert.. A parlamentünket részeg turisták "rabolták" ki! A minisztériumok, közintézmények faltövében, bárki simán leparkolhat kocsival. A kutya nem ellenőrzi, hogy nem-e "telitankkal" van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.