Kiszorul a TV2-ből Hajdú Péter, a Népszabadság információi szerint a Showtime-ot, majd az Aktívot már nem az ő cégétől rendelik meg.

Szinte biztos, hogy nem lesz folytatása a Hajdú Péter vezette Showtime-nak ősszel a TV2-n – értesült több forrásból is a Népszabadság. Úgy tudják, az Andy Vajna által január­ban átvett társaságnál sokallják a költségeket és elégedetlenek a tavaszi szezonban futott műsor teljesítményével is.

A Nol szerint az sem zárható ki, hogy Hajdú gyártócége, a Frizbi Entertainment Kft. idővel teljesen kiszorul a TV2-ből. A tévé kommunikációs osztálya nem kívánta a lap értesüléseit kommentálni, mindössze annyit közöltek, hogy a TV2 Csoport őszi műsorai­ról később adnak tájékoztatást. Hajdú a Népszabadságnak azt mondta, további kilenc adást terveztek korábban, de még nincs aláírt szerződés. A tévének opciós joga van, ha a menedzsment úgy dönt, berendelheti a következő évadot. A producer szerint még nem értesítették a döntésükről, nem tudja, hogy lesz-e folytatás, de az általa gyártott másik műsorra, az Aktívra az év végéig van szerződés, de úgy a NOL úgy tudja, hogy a műsort januártól várhatóan más cég gyártja.

A NOL szerint az lehet a probléma, hogy a kéthetente vasárnap sugárzott Show­time a relatíve jó kezdés után a szezon végére visszaesett és Andy Vajna nem elégedetlen. A Népszabadság forrásai meglepőnek tartják Hajdú esetleges kiszorítását a TV2-től, ugyanis közismert, hogy mindig jó viszonyt ápolt a regnáló politikai elittel.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@leszúrt rittberger: Nem, nem. Igy all bosszut a sarki Kata, vajnatimi kebelbaratnoje. A vegen meg egy adoellenorzest is kap a nyakaba misziz rogancecicila altal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
christike
ki ezt a forgatókönyvet vajon?! a Timi- v. a teremőr?
Csodálkozó
A pocokképű vén trotty gengszter neve a januári (vissza)magyarosítás óta ismét Vajna András György.
batukán
Van egy mondás, amely szerint a pokol kínjai eltörpülnek egy sértett nő bosszúja mellett. Sok férfinak fogalma sincs róla, hogy ez milyen igaz. Azt hiszem ezt Hajdu tudja majd nekünk igazolni. Azt gondolom, hogy itt nem egy szimpla megcsalás áll fent ...
Yoda69
@Csodálkozó: A fideSS bukasa utan vajon ismet Andrew Vajna lesz belole?
simmering73
@Yoda69: Igen. És még tolmácsot is fog kérni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.