Húszévesen könyökvédős sportzakóban bizottsági helyekről álmodozó fidelitaszosoknak ajánlunk remek programot, a többiek most ne figyeljenek ide. Lesz eper, hűtött pezsgő, kézműves csoki és rószaszírommal kivert gyertyafényes erdei csábítás. Ha most nem ugrik meg nemzetszaporulat, akkor soha. Gyertyafényes Valentin-napi kisvasutazás lesz a Magyar Siker fővárosában, Felcsúton! Február 14-én este háromszor is beindítják a vonatot, és nem akármilyen pronyókat várnak, ide most tényleg fel kell venni a legszebb eredményváró zakót, ugyanis fejenként 4. 500 forintért (vagyis összesen 9 ezerért), rózsaszirmokkal meghintve, hűtött pezsgővel, epret majszolgatva, és díszdobozos kézműves csokoládét szorongatva zötykölődhetnek el az ifjú sajátlábonállók Alcsútdobozra, hogy ott, a felcsúti fociakadémia szállodájának éttermében elfogyasszanak egy romantikus vacsorát.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nyilvánvaló, hogy a vendégek mind az Orbán Baráti Kör tehetős tagjai közül kerülnek majd ki. Nincs kint a tábla, mégis: zártkörű rendezvény... Hisz urizálunk orrvérzésig...
nyanya001
@Manhattan: Mi lesz ott megfizetve... nyál, giccs, ki tudja, lesz még szobáztatás is
a kis csuti szerelvényen tán, csak sikeres legyen a projekt.
papa.49
Matuska Szilveszter támadjál fel, dolog van)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.