A legnagyobb érték a figyelem – vallja Sütő Enikő, aki a szerda reggel FEM3 café vendége volt. A modelliskola vezetője bevallotta: sokáig végletek közt vergődött, ám mára felismerte, a belső harmónia titka a képesség, hogy a megfelelő irányba tereljük a figyelmünket.

Sütő Enikő több, mint 15 éve vezeti modelliskoláját, aminek március 5-i felvételijére már most is lehet jelentkezni. A szépség azonban nem minden: a modell nem csak a külsőségeket illetően figyel oda a tanítványaira, nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a gondolkodásuk rendben legyen – mondta el korábban a Propellernek.

 Sütő Enikő: a pozitív gondolkodás nem agymosás

Enikő szerint pozitív szemlélet fontos része a képesség, hogy a figyelmünket tudatosan a jó dolgokra irányítsuk, ezekből építkezzünk:

Persze, fel kell ismerni, mi az, ami még nem működik – de figyelnünk kell arra, hogy mit szeretnénk helyette. Ettől mindenkinek szárnyai nőnek

- mondta, hozzátéve: a boldogságérzet szerinte életciklusonként is változik. Volt idő, amikor neki az extrovertáltság, a visszajelzések sora adta meg, de ma már számára sem ettől függ. Megadhatja a "bőségtudat" is, amikor számba vesszük a jó dolgokat az életünkben:

Foglalkozom olyan gyerekekkel, akiknek a külsejével elbánt a sors, mert mondjuk két évig voltak kómában, sok agyműtéttel, mégis kiállnak a világ elé, hogy boldog vagyok, élek. Elég, ha ti szépek csak úgy segítetek engem, hogy nem súgtok össze a hátam mögött

- zárta.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Mirabilis: Valóban egyszerűbb pozitívan gondolkodni, ha alapból könnyebb az ember helyzete. Azonban amiről beszélt az alapjában véve igaz. A pozitív gondolkodás egészségesebbé tesz. Azért persze nem szabad a ló túloldalára átesni, mint ahogy az atlantisziak is tették :)
youtu.be/3uB3cOb5i3w

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.