A mai modellnek belül kell rendben lenni, és már nem is csak azokat keresik, akik után megfordulnak az utcán. Sütő Enikő a Miss Universe Hungary zsűritagja mutatja meg a modellszakma új vonalát.

Sütő Enikő a magyar modellszakma legnagyobb alakjainak egyike, ma is aktívan dolgozik, saját modelliskolájában márciusban lesz Budapesten a felvételi de nemcsak a klasszikus szépségeket várják. A modelliskola mellett jogászként is dolgozó Enikő több magyar lányt és fiút juttatott már a külföldi kifutókra is. Kapócs Zsóka, Kembe Sorel-Arthur műsorvezető, színész, a Jóban, rosszban dr. Kalem Józsefe, Köböl Anita szépségkirálynő, modell, műsorvezető, Rada Klaudia gyerekmodell színész a Barátok közt szereplője, Adamek Eszter topmodell is nála indította a karrierjét. A külföldi ügynökségek ízlése pedig nagyon sokat változott. Sokszor nem a klasszikus szépségeket keresik, hanem az érdekeset, egyénit, Wang Deshun kínai exszínész például 80 évesen állt férfimodellként a kifutóra. Sokaknak lehet tehát esélye karrierre, akiknek régebben esélye sem volt.

Modellkednél? Már nem elég csak szépnek lenni! Sütő Enikő elmondja, mi fontos még!

 Mi még a Beépített szépség című filmből a cinikus, felületes Michael Caine alakjára emlékszünk felkészítőként, de ma már a nemzetközi Miss Universe döntöjére is a lányok jó része elsősorban spirituális felkészítőt kér fel. Szükség van persze arra, hogy megtanuld a járást, tisztában legyél a táplálkozás fontosságával, de Sütő Enikő szerint az arcbőre és a járása is szebb lesz annak, aki harmóniában él magával, és tisztában van a céljaival.

 Aki modell akar lenni, annak akarnia kell és tudnia is kell megmutatni magát, ez is fontos része a modellek képzésének. Mivel a lelki kérdések ennyire fontosak, Enikő modell iskolájában nincs is kőbevésett tanterv, mindenki testreszabott vagy Enikő szavaival élve lélekreszabott felkészítést kap a modell karrier indításához – de minderről többet a márciusi nyílt napon többet is megtudhat a delikvens.

Modellkednél? Már nem elég csak szépnek lenni! Sütő Enikő elmondja, mi fontos még!

 A modern modelliskola tehát segít tisztázni a célokat, segít megmutatni magad, és a személyes harmónia megteremtésében látja a siker titkát. Sütő Enikő azt mondja, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a modellszakma zárt világából is kitekintsenek a tanítványok, és Enikő, aki a Bátor tábor szervezésében is aktív szerepet vállal, akár a táborból is hív gyerekeket beszélgetni a leendő modellekkel. Így válik egyszerre egészségi tanácsadássá és önismereti kurzussá is a modern modelliskola, mert a külföldi befutáshoz is a belső harmónia a legfontosabb elvárt feltételek között van.

 Modellkednél? Már nem elég csak szépnek lenni! Sütő Enikő elmondja, mi fontos még!

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Nem Sütő Enikő,ha nem Pataki Ági volt a Fabúlón reklám arca.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.