Majka és családja egy hónapra Amerikába utazik, Majoros Hajnalka azonban elárulta, hogy bizony a költözésen is gondolkodnak.

Úgy megyünk oda, mintha hazajárnánk, sok barátunk van, akiket nagyon szeretünk és már nagyon hiányoznak

- mondta az egykori playboy-modell Dundika a Ripostnak, aki el tudná képzelni az életét az USA-ban, de annyira azért még nem siettetné a költözést.

Majka többször azt nyilatkozta, hogy szívesen kezdene új életet Amerikában. A műsorvezető nagyon jól tud pókerezni, szakkommentátori feladatokat is vállalt televíziós és zenei karrierje mellett, ráadásul feleségével ellentétben angolul is kiválóan beszél.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem egy magánember intim szférájába nyomulnak bele a celebek, hanem egy megélhetési család tolja bele magát a pofánkba. Akkor én most elmesélem, mit gondolok erről az egészről. Először is azt, hogy nem elég az amennyiben valaki közszereplővé, sőt, népnevelővé óhajt válni, nem árt az agyat is barázdásítani. Ez láthatóan Majkáéknak és Norbiéknak sem sikerült. Talán az USA-ban sikerülhet. A turulban fogant nemzet kaszinós­ és fánkosnéja, a gyémánt­ és szépségverseny ­biznisz terén önerőből sikeres üzletasszony, Vajna Tímea is végleges és visszafordíthatatlan döntést hozott: és ő is elhagyja az országot és Los Angelesbe költözik – sírt fel egy emberként a bulvárpöcegödör.Tudtam én, hogy 2017 a lázadás éve lesz, de ennyire? Pont Amerikába? Ilyen fiatalon kivándorolni? Éppen a sikerek csúcsán? De hát ezt így hogy? És akkor távkapcsi is lesz? Nem elég, hogy porlik a nemzet, a földi paradicsomot egy újabb kiváló őstehetség hagyja itt, aki a férfi princípiumot sutba vágva a tengerentúli önmegvalósítás útjára lép. De vajon ez azt jelenti, hogy végre nem veled lesznek tele a tudományos magazinok, Ózdi digó, vagy ellenkezőleg? Minden utcasarki, pálmafák alatti, óceánparti vonaglásodat és zenei óbégatásodat élőben közvetíted? Az van, hogy közben meg szar érzés látni, hogy a magyar fiatalok ennyire nem tudnak boldogulni ebben a minden szempontból sikeres és szárnyaló országban. Erősödünk, mint a kurvaélet, a fene nagy turulszaros Mária földjén. Nem hiszem el, hogy így kicsesztél a nemzettel, kedves Ózdi Digó Majka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Mirabilis: Mégis elmegy. Ő tudja még meddig fut neki a szekér? Biztos szimatot vett.
Mirabilis
@Eladott Ország: Hát nem ezt írtam? Már az is elmegy innen,akinek jól megy.
Eladott Ország
@Mirabilis: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/varnus-xaver-vegleg-elhagyta-magyarorszagot/bgz0d6l
Értelek, bár a Majka féle életművészekel, celebbekkel nem lehet összehasonlítani.
Berlin — Végleg felszámolta itthoni életét Varnus Xavér (50). Az orgonaművész a Blikknek elárulta: nagyon komoly indokai vannak, hogy maga mögött hagyta Magyarországot, és végleg a német fővárosba települt át.
Levendula
@adrenalink: Már azt is becsülni kell valakiben, ha nem lesz drogos és bűnöző? Milyen világban élünk?
adrenalink
@Levendula: A "Való Világ"-ban szereplőkre gondoltam. Róluk írtak olyanokat, hogy volt aki drogozott/drogfutár volt, mittudoménmiért börtönben ült, a lányok visszamentek k...nak. Na, jó nem mindegyikük, volt olyan nyertes is, aki belebolondult...
Borsodi
Akit Dochmen szült a vécén Amerikába megy. Ózdról se hiányzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.