Sipos Peti négynapos görög-török hajóútra ment feleségével, lelkesen készült, de a beszálláskor hideg zuhanyként érte a felismerés: érvénytelen az útlevele.

Az Athénból induló hajóhoz már előző nap elutaztak a városba, így másnap, a beszállásnál érte a meglepetés a vakációzó párt: Peti új útlevele nem érkezett meg az utazás időpontjáig.

Börtön fenyegette nyaralásán az Irigy Hónaljmirigy tagját

Az énekes nem szállhatott ki a török partokon, különben a börtönbüntetést kockáztatta volna – lévén, hogy Törökország egyelőre nem uniós ország.

Másnap korán reggel jelentkeztünk a kikötőben, ahol érdeklődve nézték az átlukasztott útlevelemet. Ugyanis jó turista módjára gondoltam megcsináltatom az új igazolványt, mert bár lett volna még egy hónap, biztos ami biztos. Hát kérem az útlevél, az nem jött meg. A nyolc napra ígért útiokmány elkeveredett valahol útközben, így nem szállhattam ki a török partokon, és ezt többször a lelkemre kötötték a hajón, mert félő volt, hogy a dutyiban végzem

– mondta a Blikknek Sipos, aki az incidens miatt a majdnem üres hajó fedélzetén múlatta az időt feleségével, amíg a többiek a török nevezetességeket csodálták.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Peti! Pereld be az illetékes okmányirodát, ígéretük ellenére elb*szták a kirándulásotokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok