Itt a tavasz, ideje gatyába ráznunk a bőrünket! A hűtőben rengeteg kincset lelhetünk, csak tudnunk kell, mihez nyúljunk. Nem kell mindig a drogériába rohanni pakolásért, sokszor csodákra képes egy kis túró, tojás, olívaolaj is. Íme három tipp a csodás, kipihent, ragyogóan rózsás arcbőrért!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nőkor
@Mirabilis: A ráncok szépek. Különösen, ha nevetőráncok. :)
Nőkor
@Mirabilis: Dehogy. :) Van ráncom bőven. :)
Nőkor
@Mirabilis: Azért az erősen függ attól, hogy mennyire ráncos a bőr. Egyébként a hidratálás a ráncokat is feltölti picit, de nem én írtam a cikket, én csak közöltem. :) Ettől függetlenül tudom, hogy a ráncokat a plasztikai sebész tudja a leghatékonyabban eltüntetni, de ki szeretne úgy kinézni, mint Meg Ryan mostanában? Maradt volna ráncos, és ráncosan bájos, mint felpuffadt múmia. A ráncok ellen nincs sok orvosság, ami meg van, az nem teszi szebbé az embert. Rengetegen hisznek a különböző kozmetikai módszerekben, amik lehetséges, hogy ideig-óráig hatásosak, de semmi sem olyan hatásos, mint egy jó botox vagy ráncfelvarrás. Láttam közelről vámpírterápiával, hyaluronsavval feltöltött, vagy botoxszal kezelt arcokat. Nem akarnék úgy kinézni. Maradok a ráncaimnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.