Míg a Séfek séfe egyre több nézőt ültet a képernyők elé, a Survivor hétfőről péntekre elvesztette nézői egyharmadát a 18-49-es célcsoportban.

A két kereskedelmi csatorna augusztus 28-án indította el őszi műsorstruktúráját, és már most látható, hogy szoros verseny várható a piacon. A TV2 új line up-ja egyre népszerűbb a nézők körében, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a 18-59-ben mért főműsoridős közönségaránya hétfőről péntekre 10,2%-ról 12,3%-ra növekedett (eközben az RTL-é 17,6%-ról 15,3%-ra csökkent)

Tarol a tv2 főzős műsora

Fotó: TV2 (A Nielsen mérése alapján)

A TV2 főműsoridős programját a Tények után a Séfek séfe nyitja, ami egyre több nézőt vonzott, hétfőről péntekre 4,8% pontot javított a 18-59-es közönségarányán (hétfő: 8,5% vs. péntek: 13,2%), ez azt jelenti, hogy a hét utolsó munkanapjára 60 ezer fővel növelte átlagos nézőszámát ebben a célcsoportban. A másik csatornán futó Survivort a 18-59-ben 23%-kal, teljes lakosságban 17%-kal, míg a 18-49-ben 35%-kal kevesebb néző választotta, ez utóbbi korosztályban ez a százalékos szám közel 76 ezer fővel kevesebb nézőt takar. Péntekre a 18-49-es korosztályban nem csak beérte, de meg is előzte a Séfek Séfe a Survivort (18-49, Séfek séfe 15%, Survivor 14,5%). A gasztro-tehetségkutató műsor izgalmai a héten tovább fokozódnak, hiszen a válogató adásokat követően szerdától a felkészítő táborban Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András újabb kihívások elé állítják a továbbjutott versenyzőket és állítják össze csapataikat -írta közleményében a TV2.

Az Áll az alku Gundel Takács Gáborral stabilan tartja a nézettségét, a legnépszerűbb epizódnak a 35. heti szerdai adás bizonyult, amit az éppen tévét néző 18-59 évesek 12,6%-a követett figyelemmel. Teljes lakosságban a vetélkedő heti átlagos nézőszáma közel 600 ezer fő (598 489).

A Drágám, add az életed! ebben a szezonban Ábel Anitával és Csonka Andrással várja a versengő celebpárokat. Ahogy a verseny izgalmai napról-napra fokozódtak, úgy növekedett a nézettség is. Mindhárom célcsoportban a pénteki záróadás volt a legnépszerűbb epizód és jelentős növekedés mutatható ki a hétfői és a pénteki számok között. A 18-59-es korcsoportban a pénteki adásnak 31%-kal több nézője volt, mint a hétfőinek. Ezen a héten Polyák Lilla és párja, Gömöri András Máté, Détár Enikő és kedvese, Madár Vera és férje, valamint Oláh Gergő és felesége szállnak versenybe az egymillió forintos nyereményért.

A 35. héten a teljes lakosságban az egésznapos nézettséget vizsgálva mind az öt hétköznapon a TV2 bizonyult nézettebbnek (H-P TV2: 12,5 % shr vs RTL Klub: 10,8 % shr) és ugyanígy nyerte a hétköznapok egésznapos nézettségi versenyét is a TV2 Csoport az RTL Csoporttal szemben.

A TV2 népszerű hétköznapi műsorai folytatódnak és szeptember 10-én folytatódik az ország házibulija, a Sztárban Sztár, ahol a 12 sztárénekes elképesztő átalakulásokkal kápráztatja el a TV2 nézőit és a megújult zsűrit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.