Eddig csak ámulva nézted a szebbnél-szebb színes fondanttal bevont tortákat, de nem mertél nekiállni a burkolásnak?Nem tudod eldönteni, hogy marcipánnal burkold be a tortát, vagy fondanttal? Segítünk a döntésben, és az elkészítésben is. A fondant egy cukormassza, cukorgyurma, kicsiny cukorkristályok préselt tömege, amely némi zsiradéktól és víztől áll össze. A fondantot elkészítheted te magad is, de készen is vásárolhatsz többfélét. Kapható, olyan tortabevonó fondant, amelyik tartalmaz marcipánt is. Így az igazi ízélmény sem marad el. >>> sussvelem.com

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Kunzer Fruzsina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.