A dobos torta elkészítésének utolsó lépése a doboscukor elkészítése, amitől igazán dobos a torta. Hozzávalók a dobos torta tetőhöz: 15-20 dkg átszitált porcukor kevés vaj, vagy olaj Doboscukor elkészítése: Szükségünk lesz hozzá átszitált porcukorra, némi étolajra, vagy vajra, kenőkésre, széles, hosszú pengéjű késre. Ha szeretnéd megtudni hogyan készül, látogass el a sussvelem.com oldalra!

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Kunzer Fruzsina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.