Havas Henriknek elege van a körülötte kialakult helyzetből, nem kíván már sem Baukó Évával, sem az ATV-vel való viszonyáról többet beszélni. A jövőtől azonban nem fél a tévés, úgy érzi, nem marad sokáig munka nélkül.

Nézze, ahogy mondani szoktam, mindig megcsörren a telefon, csak ki kell várni. Nem esem kétségbe, hogy nincs most munkám, nem a megélhetésre kell a fizetésem. Hozzá vagyok ahhoz szokva, hogy vagy kirúgnak, vagy nem hosszabbítanak velem. Az unokámmal sakkozom éppen, ez most számomra a legfontosabb

– mondta Havas Henrik a Blikknek.

Ezt csinálja most a munka nélkül maradt Havas Henrik

Havas Henrik már nyugdíjas, az év elején az ATV A nap híre című műsorban árulta el, hogy eddigi munkaviszonyainak köszön­hetően tisztes nyugdíjat kap.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért azt vegyük figyelembe, hogy nem az Orleansi S z ű z nyilatkozott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Azért azt vegyük figyelembe, hogy nem az Orleansi S z ű z nyilatkozott!
peterkelemen
Magyarországon Orbánék óta már nincs se jogállam se demokrácia. Egy aljas és velejéig romlott diktatúra van.
bencemacska
Nekem meg ez jutott eszembe Havas esetéről:
"„Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban” – fejtegette szombaton Orbán Viktor kormányfő Tusnádfürdőn, hogy mire lehet számítani a választási kampányban. A Fidesz elnöke nem először beszélt arról, hogy „mi a baj” a nem kormánypárti, általa „liberálisnak” titulált sajtóval, ám lapunk több forrásból is úgy értesült, hogy az idei tusnádi beszéd egy újabb, médiaellenes kampány felvezetője volt. A kommunikációs gépezet, az utóbbi években felvásárolt és alapított médiumok a kampányban ismét „szintet ugranak”.Bár a Riposttól az Origón és a TV2-n át a 888.hu-ig ívelő kormánypárti médiabirodalom már jó ideje támadja a kabinet tevékenységét bíráló lapokat, tévéket, rádiókat, hírportálokat, eddig főleg a cégek tulajdonosait „lőtték” azt bizonygatva, hogy nincs is független sajtó. Lapunk úgy értesült, ősztől az újságírók is célkeresztbe kerülhetnek. Hogy ez pontosan mit jelent, forrásaink részletesen nem fejtették ki, viszont utaltak arra: megpróbálják aláásni a Fidesz belső viszonyait firtató, a gazdasági hátország üzleteit feltáró újságírók tekintélyét."
APA KEZDŐDIK...
mariaberta
Henrik Úr! Először is elnézést a megszólításért, de ez "cím" kijár Önnek. Őszinte leszek, nem voltam minden esetben megelégedve a műsorával, de a többség mégiscsak maga mellett szólt. Ettől eltekintve az ATV elég elképesztő módon intézte el az Önnel kapcsolatos intézkedést,tipikus esete annak,hogy miként járunk el akkor,ha pénzzel megtöltött cérnanőcskék össze-vissza sároznak másokat. Sok év óta jelszavam,,,,FEL A FEJJEL,AMÍG VAN, TUDJUK, EZ A KORMÁNY MINDENT ÉS MINDENKIT BEVET HA AZT AKARJA, HOGY AKI NEKI NEM TETSZIK TŰNJÖN EL. Reménykedem, egyszer --- minél hamarabb ez vár rájuk is.
wagabund
Havast ma este behívták a hírtévébe.. hiba volt...
Érdemes visszanézni azt a szánalmas makogást, amit előadott. Ráadásul Kálmán Olgát is lemucikámozta, és meg is alázta azzal, hogy Olga húsz évvel ezelőtt szerette volna ha Havas zaklatná.. ..Kálmán nyelni-köpni nemtudott...

ezt az embert sosem vakarják le a képernyőről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.