És a bírókkal is túl agresszívak. A Digi Sportnak adott interjút Georges Leekens, a magyar futballválogatott szövetségi kapitánya, aki nagyjából már felmérte a terepet, és arra jutott, hogy a magyar futballisták tele vannak kétségekkel, és sokat foglalkoznak a bírókkal.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nicsak; nem csak a jó pap =))

Az új szövetségi kapitány interjút adott a digi-sportnak

Ahogy az lenni szokott az idős mester is – persze amellett, hogy tövig benyalt Őfeneségének – általános szóvirágokkal szórakoztatta az érdeklődőket.
Azonban volt két igencsak meglepő gondolata:
Egyfelől; arról beszélt, hogy „nagyon meglepett, hogy mennyire előtérbe helyezik az eredményességet”. Mármint-hogy itt kicsiny hazánkban a focisták??? Képzeld Wazze mi lenne, ha nem tennék! =)) Sőt, hogy „A játékosok nagyon érzékenyek. Kétségeik vannak. ”! =))
Másfelől; azt is kifejtette, hogy „Én nem esek kétségbe egy vereség után. Analizálni kell a vereséget, és levonni a konklúziót”. Ja ahogy mondás tartja a jó pap holtig tanul, nos nagyon úgy vélem a 68 éves Georges Leekens-nek bőven lesz rá lehetőséges, hogy konklúziókat elemezzen! =))
Ehhez már szinte semmi, hogy biztonságban érzi magát hazánkban, mert Orbán vigyáz rá! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.