Holttestet találtak a Szolnokról, karácsony előtt eltűnt fiú keresése közben a keresőcsapatok – értesült a Blikk. A rendőrség szerdán visszavonta a 17 éves tiszavárkonyi fiú keresésére kiadott felhívást, de ugyanakkor nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy az ő holttestét találták meg. A megtalált holttestet még nem azonosították a hatóságok.

A Blikk azt írja:

a 17 éves fiú keresése szerdán is folytatódott, a keresőcsapatok pedig egy holttestet találtak a Tiszában. A helyszínre már megérkeztek hatóságok, az azonosítás egyelőre nem történt meg.

Mint azt korábban megírtuk, a 17 éves Járomi Bence egy buliból indult haza, de már a pár száz méterrel odébb lévő hídhoz nem érkezett meg. A fiúnak a Tisza-parton veszett nyoma, barátaival egy ott lévő szórakozóhelyen voltak bulizni december 22-én, ahonnan hajnali 1 körül indultak haza.

A fiú egy barátja a Blikknek korábban elmondta:

távozóban látták, ahogy Járomi Bence egyedül, magába mélyedve elindul a híd felé, és oda is kiáltottak neki, hogy nem csatlakozik-e hozzájuk, de nem válaszolt.

A fiú megkeresésére egész Szolnok összefogott, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt gimnazistát megtalálják. A rendőrség kutyás keresőket is bevetett.

A keresés közben szerdán megtalált holttestet még nem azonosították a hatóságok.

 S. Tóth Anikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel közölte: a holttestet Szolnokon a "százlábú hídnál" a hivatásos tűzoltók emelték ki.

Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta:

a haláleset körülményeit a szolnoki rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

A rendőrség szerdán visszavonta a karácsony előtt eltűnt 17 éves tiszavárkonyi fiú keresésére kiadott felhívást, de nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy az ő holttestét találták meg.

A police.hu korábban azt közölte, hogy a fiú december 23-án 1 óra körül egy szolnoki szórakozóhelyről gyalogosan ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról.

Forrás: Blikk, MTI

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay cco

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.