A showman ugyanis az adóhatóság legfrissebb döntése szerint nem sikkasztotta el édesapja cégének a pénzét. A hatóság ezen a héten kézhez vett döntése szerint adót sem csalt.

Felmentették Gáspár Győzőt, akit apja pénzének elsikkasztásával vádoltak

A Romantic frontembere ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), mint azt a Blikk megírta: tavaly húsvétkor házkutatást is tartottak vidéki otthonában.

Többek közt azzal vádolták Győzikét, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, majd nem adózott utána.

Most kiderült, a vádak nem állták meg a helyüket, ami azt is jelenti, hogy az időközben sikkasztás miatt is indult büntetőeljárást ebben a bűncselekményben meg kell szüntetni.

Ennyi megaláztatás és bántás után végre győzött az igazság. Most mindenki megtudja, hogy én tényleg nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat – kezdte kapunknak megtörten a showman.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: TV2, Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Rossz volt a vádirat. Szerintem kiskorúak áruba bocsátása, -veszélyeztetése, nagy nyilvánosság előtt elkövetett ízlésrombolás, kreténség... - ha már mindenképpen rá akarnak húzni valamit -, de hát ez már nem a NAV asztala.
szaboria1
Egyet meg kell jegyezni az RTL és más csatornáknak le kell vonni az adót. Csak a tárgy nyeremények után kell saját magának adózni.
teuton
@Clavigo: Csak irigykedj! Neked 1 milliod sem lesz soha!
terlasz
@papa.49: Az is lehet, hogy belelökték a trutyiba, hogy jó sokba kerüljön a mosás számára.
Kíváncsi vagyok, hogy melyik nem fideszes pénzes emberre szállnak rá Győzike és Lajcsi után.
Mészáros Lőrincet meghurcolták, mert megfeledkezett 1milliárdos bevételéről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.