A lágy krémsajtként emlegetett mascarpone-t a világ minden táján ismerik. A sikert a Tiramisu elnevezésű desszert hozta meg számára. Önmagában ritkán fogyasszák. Általában sós és édes, valamint intenzív ízű egyéb aromákkal ízesítik. Nagyon finom ízű és jó állagú krémeket készíthetünk vele. A tejszínes mascarpone krém elkészítése egyáltalán nem bonyolult, kezdő háziasszonyok is bátran elkészíthetik.
Forrás:
sussvelem.com
Feltöltő: Vivi
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
2 rész mascarpone ,
2 rész minőségi tejföl , csepp só , kicsi őrült kömény , kis őrölt paprika , és reszelt vöröshagyma