Készítsd el a padlizsánkrém alapreceptet, majd turbózd fel ízlésed szerint. Kattints ide a recepthez. Padlizsánkrém alaprecept elkészítése lépésről – lépésre: Mosd meg a padlizsánt! Vágd le a két végét! Kisebb kockákra vágd össze a padlizsánt! A sütőt melegítsd be 200 Fokra. Az összekockázott padlizsánt tedd egy tepsibe és locsold meg oliva olajjal. Süsd addig amíg puha nem lesz. Mivel rajta maradt a padlizsán héja, ezért kicsit túl is sütheted. Ha kihűlt, akkor tedd egy tálba, tegyél bele sót, borsot, fokhagymát és oliva olajat, majd turmixolt össze botmixerrel.

Feltöltő: csetti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.