Ha unod már a margarint és a felvágottat, akkor turbózd fel a szendvicsedet egy kis padlizsánkrémmel! Ezt az egyszerű szendvicskrémet friss ropogós pirítósra is kenheted, de akár leveles tésztába is töltheted és megsütheted. Garantált sikere lesz!

Forrás: vacimami.hu
Feltöltő: vacimami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Az eredeti "kishibás": nem majonéz, hanem olaj kell bele. A majonézes már egy "továbbfejlesztett" változat, áttételesen, francia hatásra keletkezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.