Singh Viki és párja is részt vettek a TV2 legújabb produkciójában, A legbátrabb párosban. A kalandreality magyar verziójában sztárpárok igyekeznek megküzdeni a félelmeikkel. A műsor megerősítette a pár kapcsolatát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Családi háttere miatt nehezen tud bízni a férfiakban Singh Viki, hiszen a szülei hároméves korában elváltak, és az őt felnevelő édesanyja azóta sem talált párt magának

- írta meg a Blikk.

Ám szerelme, Csepregi Tamás már bizonyított az énekesnőnek. A TV2 A legbátrabb páros című műsorának forgatása nemcsak őt, a kapcsolatukat is megerősítette, így komoly esély van arra, hogy a fiatalemberrel hosszú távra tervezzen.

Sokkal nagyobb rá az esély, mint eddig bárki mással

– mondta Viki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A legbátrabb páros (@alegbatrabbparostv2) által megosztott bejegyzés,

Játék közben többször megbántam, hogy igent mondtam a felkérésre, de így utólag már azt mondhatom, ennél jobb vizsga nem is kellett. Tényleg vízválasztó volt ez az élmény a kapcsolatunk számára

– árulta el Viki a lapnak.

Viki korábban közösségi oldalán a műsorral kapcsolatban azt írta:

Életünk legmeghatározóbb élményei kötődnek ehhez a műsorhoz... Annyit elárulunk, nem volt egyszerű... Nézzétek, mert hihetetlen izgalmas és menő lesz!!! Minden egyes könnycsepp és sikítás valódi, ezt garantálom! Ez a kép Máltán készült rólunk... szeretjük mert igazi... ahogy a műsor minden pillanata a lesz! (persze ott nem fogunk ilyen felhőtlenül mosolyogni)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.