Színésznek állt Szolnoki Péter, akit a Haverok, buli, Bon-Bon című darabban láthatjuk hamarosan a színpadon. A Blikknek elmondta, izgul a szereplés miatt.

Szakmát váltott a Bon Bon énekese?

Fotó: Szolnoki Péter / Facebook

Ez az első prózai szerepe?

Igen, és nagy bennem a drukk, hogy fog sikerülni. Már tanulnom a szöveget, és remélem, hogy mind a darab készítői, mind a közönség elégedett lesz velem. Sajnos nem minden előadáson tudok részt venni, mert sok fellépésem van.

Honnan jött a musical ötlete?

Mi már 18 évvel ezelőtt is szerettünk volna egy ilyen úgynevezett jukebox darabot, ahol dalok kötik össze a szövegrészeket, de ez a műfaj akkoriban még nem igazán volt ismert. Szerencsére most a HADART Színházzal összejött, és elmondhatom, hogy egy igazi profi csapat dolgozik az előadás sikeréért. Egy kétfelvonásos vígjáték született, amellyel szórakoztatni szeretnénk, és ahogy a zenénkre, úgy bízom benne, hogy a musicalünkre is fogékony lesz a közönség.

Ön korábban igazi macsó volt, most pedig egy ötvenes apukát alakít. Milyen érzés?

A kort nem lehet letagadni. Ahogy a karakter, úgy én is közelítek az 50-hez, ezzel kár is lenne vitatkozni. De az életben és a szerepem szerint is fiatalos vagyok, akármi is történik, az álmaimat és céljaimat sosem adom fel.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.