Nem tit­kolja to­vább: ő is ott volt a ma­gyar éne­kesnő or­gi­á­ján Hosszú hó­na­pok­kal a ke­mény ero­ti­ká­val fű­sze­re­zett show után ke­rült elő a fel­vé­tel. Úgy tűnik, a gyönyörű magyar sztár, Kiszel Tünde nyitott mindenre és nem is szeret semmiről sem lemaradni, ezért dönthetett amellett, hogy részt vesz Pásztor Anna privát, pajzán partiján. Erről tanúskodik az a fotó, ami a napokban került elő. Kiderült, hogy Tünde a sztárénekesnő harmadik hedonista bulijára látogatott el, amiről egyébként korábban kiszivárgott, hogy a résztvevők pucér nők és férfiak társaságában múlathatták az időt. És betekintést nyerhettek különleges erotikus műsorokba is.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Remélem ,,senki nem lépett rá,,Tüncike szemöldökére...Egyébként meg lesz@rom...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@bencemacska: ne mondd kérlek, hogy nem éred meg. Művelt már a történelem csodát, és örökkévalónak hitt rendszerek dőltek be elég gyorsan.
namihami
@Clavigo: Szemöldökére? Van rajta olyan is (kettő), ami sokkal inkább behódolt már a gravitácónak.
Pásztor Anna hedonista (szopunk, nyalunk, gombot varrunk) bulija, aminek az alapjait még az egyházi mentalitású Károli Gazsi Egyetemen sikerült felszednie. Hát igen, az egyházi erkölcs és nevelés egy életre irányt mutat és lelki tartást képes adni.
namihami
@Commenter: Ezt azért nem kellett volna...
Eddig nem ismertsm, hallgatni pláne nem hallgattam "" ezeket"".
No, ez mostmár biztos így is marad.
Mobil123
"gyönyörű magyar sztár, Kiszel Tünde "= b+! A ló sírva fogadná el tőle az abrakot olyan ronda!!
Commenter
@namihami: bocs, mindenesetre jól megél ebből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.