A szakmabeliek szerint csoda lett volna, ha megtartják a bulit a Arénában, de a pénzügyi bukás már így is elkerülhetetlen. 

2019. április 27-én tartottak volna meg Emilio és Curtis sportarénás koncertje, de ezt végül érdekes indoklással mondták le

A lemondás ellenére is milliós bukás Curtis Arénás koncertje

Forrás: Eventim

A Borsnak azonban egy neve elhallgatását kérő szakmabeli beszélt az ügyről.

A Papp László Budapest Sportarénában 12 500 férőhely van, ennyi jegyet kell eladni. Aki meg akar tölteni egy arénát, az minimum fél évig nem lép fel a főváros környékén, hogy a többi szakmai megfontolásról ne is beszéljünk. Egyszerűen nem gondolhatták komolyan, hogy ez összejöhet.

A Bors információi szerint egyébként már most milliókat bukhatott a szervező cég a meg­hirdetett, majd lemondott bulival, hiszen a főváros számos pontján látni a koncert plakátját, ami nagyon sok pénzbe kerül. Aztán a sportarénát is le kell foglalni, a bérleti díj egy bizonyos részét előlegként be kell fizetni, amit szintén elbuk­nak a szervezők, ha nem jön össze a buli.

A Bors informátora szerint a szervezők kiakadtak azon, hogy Curtist alig érik el telefonon, nem lehet vele egyeztetni, nem tudták időben elindítani a promóciót, aminek az lett az eredménye, hogy alig fogytak a jegyek.

Ha karácsony előtt nem kezdenek el rohamosan fogyni a jegyek, akkor előre látható, hogy bukó lesz a buli.

A Bors olyan híreket is hallott, miszerint Emilio és Curtis között korántsem olyan felhőtlen a viszony, mint amilyennek kívülről tűnik.

(Bors)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.