Habár Amerikában rendkívül kedvelt étel a cézár saláta, és sokan gondolják, hogy onnan is ered, valójában ez nem így van. A salátát az 1920-as években Mexikóban, egészen pontosan Tijuanában készítették el először, kitalálója az olasz bevándorló Caesar Cardini volt. Cardini étterme kőhajításnyira helyezkedett el a mexikói-amerikai határtól, éppen ezért igencsak felkapottnak számított az alkoholtilalom idején. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.