Chia - még ha a neve hasonlít is, semmi köze a csipszhez vagy az Amerikában jól ismert Chia Pet (Fűfej) figurához. Sőt, egy már középkorban is használt, egészséges magról van szó, melyet érdemes beépítenünk étrendünkbe.

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@Mirabilis: Mostanában rákaptam a zabkására,abba szoktam tenni egy fél evőkanállal,de sose méregettem.Asszem a kellő folyadék fontos hozzá.
csipetke
@Mirabilis: Mostanában rákaptam a zabkására,abba szoktam tenni egy fél evőkanállal,de sose méregettem.Asszem a kellő folyadék fontos hozzá.
ila51
@csipetke: ...Nagyon egészséges nyersen , én nem főzöm , hanem a nagy teljesítményű blenderrel őrlöm , kis joghurt , víz , fagyos gyümölcs , csepp só , és egy kanál chia magból reggelente egy smoothie , télen egy két szelet gyömbér is kerül bele .
Aki Én
@ila51: Ez a blender jó ötlet. Aprítóval sem olyan hatékony.
éppen tegnap este ,,blendereltem" chia magot, lenmagot és máriatövis magot. Reggel egy pohár vízzel egy kanálnyi.
papa.49
Gyerekek én ember vagyok nem madár, hogy magokat csipegessek ))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.