Ne szaladjunk ennyire előre! Mielőtt mutatom a szuper felhasználási lehetőségeket, lássuk, mi is az a krémsajtos frosting! A frosting tulajdonképpen egyfajta máz, leginkább krém, amit torták, cupcake-ek tetejére, illetve ezek töltelékeként használunk. Sokszor vajas krém, létezik tojásfehérje alapú, és van a címben említett krémsajtos változat, amelybe teszünk ugyan egy kevés vajat, de alapvetően a krémsajt […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.