Mint karácsonyra a halas fogások, úgy a húsvéti sonka is elválaszthatatlanul összeforrt az ünneppel. Virágok, barkaágak, tojás, nyuszi-csibe dekorációk, és persze az asztal éke, a csodásan felszeletelt sonka. De miért pont ez a húsétel lett a húsvét egyik szimbóluma?   Több magyarázat is lehetséges, és ahogy lenni szokott, a legvalószínűbb egyben a leginkább prózai is. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.